Háború Ukrajnában

2022.03.05. 23:00

Célba ért a győri adomány

A Győri Egyházmegyei Karitász első adományszállítmánya is célba ért a határhoz.

kisalfold.hu

A fenntartó és a jóakaratú felajánlók mellett, a Henkel Kémiai és Elektrokémiai Felületkezelő Kft. tavaly adott támogatásából is vásároltak közel kétmillió forint értékben adományt, melyet a Győri Egyházmegyei Karitász két munkatársa adott át a Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász részére.

 

Látogatásukkor tájékozódtak a határ menti helyzetről, részt vettek a karitász barabási segítőpontjának kiépítésében, illetve a további adományok fogadásában. A máriapócsi kegyhely zarándokszállásán töltött éjszaka után másnap a kegytemplom Istenszülő-ikonja előtt imádkoztak a békéért. A Győri Egyházmegyei Karitász az egyházmegye 8 gyűjtőpontján leadott adományokat ütemezett szállítással juttatja el a rászorulókhoz. Ezenfelül köszönettel fogadnak minden jó szándékú felajánlást határ menti önkéntes szolgálatra. További információ és jelentkezés: [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!