Rábaköz PRINT

2017.04.06. 09:20

Levágott fejű szarvas és tévék tucatjai a Rábcában Bősárkánynál - fotó

A látvány, ami elénk tárult, elborzasztott - írta olvasónk.

kisalfold.hu

A Rábca-duzzasztónál található szeméthalmot a Hansági Szakaszmérnökség munkatársai is észlelték. A felhalmozott hulladék eltakarítását kollégáink megkezdték - tájékoztatta a kisalfold.hu-t Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság.

Előzmények:

Nem győzünk eleget írni a szemetelőkről. Ezúttal egy rábaközi apuka kapta lencsevégre az emberi hanyagság bizonyítékait. Kirándulni indult gyermekeivel a Hanságba. A Bősárkány melletti töltést járták, egészen a kilátóig.


„Az idő szép, a táj gyönyörű, rengeteg a madár, minden idilli. Egészen addig, amíg fel nem értünk a Rábca-duzzasztóig. A zsilip felhúzva rendesen, így a meder a zsilip alatt szinte száraz lábbal járható. A látvány, ami elénk tárult, elborzasztott. A képek a Hanság egyik legszebb részétől 20 méterre készültek. A zsilip alatt egy levágott fejű szarvasbika teteme rothad. Pár méterrel alatta a kiszáradt mederben több köbméter szemét, legalább két tucat tévé" – írta csalódott olvasónk. A felelősök kilétét homály fedi.

Olvasónk fotója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!