Rábaköz PRINT

2016.10.04. 09:44

Biciklivel menekült a szerszámtolvaj Csornán, de minek neki egy csaptelep? - fotó

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre október 2-án a reggeli órákban arról, hogy egy férfi az egyik csornai ingatlanból különböző szerszámokat és alkatrészeket lopott el, majd kerékpárral elmenekült - közölte kedden a rendőrség.


A sértett észrevette a menekülő férfit és később hozzátartozójával az elkövető keresésére indult. Miután a bűncselekmény helyszínétől kissé távolabb észrevették a biciklis tolvajt, azonnal értesítették a rendőrséget. A helyszínen a rendőrök igazoltatták a kerékpárost, majd a ruházatát és a csomagját is átvizsgálták. A járőrök a férfi táskájában különböző tárgyakat találtak, melyek közül a bűncselekmény sértettje több alkatrészt és szerszámot is felismert.


A járőrök a 40 éves M. T. bogyoszlói lakost elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrség felvétele



A Csornai Rendőrkapitányságon a férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség felvétele

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!