Rábaköz PRINT

2015.09.09. 17:54

Sikeres volt az első tánctábor Bágyogszováton

Sikeres tábort szervezett a községben a show-tánc csoport. Első alkalommal rendezték meg, mindjárt harminc fiatal, általános és középiskolás részvételével.

kisalfold.hu


Öt napon át elismert előadóktól, táncművész-pedagógusoktól, ma is aktív táncosoktól (Kozma Eszter, Hevesi Anna, Baraksó Péter, Orbán Andrea, Prok Nikoletta, Lassú Zsolt) tanulhattak a táborlakók. Kikapcsolódásként Benszkiné Kiss Anikó tartott kézmű- ves-foglalkozásokat, Nagy Mónika pedig csapatépítő tréningeket. A tábor zárásaként közönség előtt mutatták be az egy hét alatt tanultakat.

A show-tánc csoport 2007-ben alakult Bodonhelyen, majd az idei évtől bágyogszováti székhellyel egyesületet alakítottak Starlight Dance SE néven. Az egyesület elnöke Szabó Szilvia, alelnöke Farkas Boglárka, titkára Kausits Veronika. A három korosztályos bágyogszováti csoporton kívül Rábacsécsényben, Rábaszentmihályon, Kónyban, Enesén is tanít fiatalokat a show-tánc elemeire a vezető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!