Hirdetés

2024.05.21. 08:00

Jó hírük van…

Ismert emberek nyilatkoznak rövid videókban a Patentról. Az ország egyik leginkább ügyfélbarát vagyonvédelmi vállalkozását, a Patent Csoportot ma már nem kell bemutatni senkinek.

PR cikk

Forrás: Patent Security

A közel 35 éve működő cég azonban nem csak a biztonság minőségét jelentő szolgáltatásaival vívta ki a figyelmet, de a közösséget támogató, segítő tevékenysége is figyelemre méltó.

Úgy tűnik, a Patentnak jó híre van, hiszen olyan emberek szólaltak, és majd szólalnak meg a Patent facebook és youtube oldalán is követhető módon, akik a kultúra, a sport, a közösségi élet segítése okán is kapcsolódnak a Patenthez, és joggal mondható el róluk, hogy ismertek és elismertek.

Kocsis Rozinak, a Vaskakas Bábszínház Blattner-díjas igazgatójának, Kiss Jánosnak, a Győri Balett Kossuth-díjasának, a Magyar Művészeti Akadémia alelnökének, vagy Szabó Tamásnak, a Győri ETO KC nemzetközi igazgatójának nyilatkozatai jól példázzák, hogy a Patent közösségi felelősségvállalása mennyit jelenthet.

A megszólalók sora folytatódik. Hamarosan a Zalaegerszegi színház igazgatójának, Besenczi Árpádnak, és az Európai Borlovagrend Prokonzuljának, európai szenátornak, Tagai Istvánnak a gondolatait is megismerhetik a Patent facebook és youtube követői. (x)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában