Hirdetés

2024.04.19. 11:48

A 3D táblás kerítések világa: Modern és esztétikus megoldások

A 3D táblás kerítések új dimenziót nyitnak a modern kert- és ingatlanhatárok kialakításában. Ez a kerítéstípus az elmúlt években vált kiemelten népszerűvé, köszönhetően annak, hogy számos előnyt kínál a hagyományos alternatívákkal szemben. De mit is jelent pontosan a "3D" a kerítéseknél, és milyen előnyökkel jár a használatuk?

PR cikk

Forrás: vano.hu

Mi is a 3D táblás kerítés? - Egyszerű, gyors és időtálló megoldás!

Egyszerű, mert az oszlopok beállítása után 4 vagy 6 csavarral (magasság fűggő) már készen is van egy kerítés közünk Gyors mert a 2,5 méteres oszloptávolságokkal akár napi több 10 méter kerítés telepítését is könnyedén elvégezhetjük Időtálló mert a horganyzásnak és a Porfestésnek köszönhetően ellenáll minden időjárási tényezőnek.

A 3D táblás kerítés főbb jellemzői

Anyagok:

A 3D táblás kerítések általában könnyű, de erős anyagokból készülnek. Az általunk értékesített 3D kerítéselemek horganyzott acélhuzalból kerülnek összeheggesztésre. A hegesztést követően az elkészült nyers táblák vagy egy újabb horganyréteget vagy egy porfestési eljárást követően megkapják végső kinézetüket. Ezek az anyagok tartósak és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, például a nedvességnek és a rozsdának. Mivel a nyers acél több védelmi réteggel is el van látva!

Kialakítás:

A 3D táblás kerítések azáltal nyerik el a nevüket, hogy a kerítést alkotó panel vagy tábla háromdimenziós mintázattal rendelkezik. Ez a mintázat lehetővé teszi a fény és az árnyék játékát, ami látványos és esztétikus megjelenést eredményez.

Színválaszték:

A 3D táblás kerítések esztétikai vonzereje vitathatatlan. Modern, letisztult megjelenésükkel képesek felvállalni a környezet stílusát, legyen szó akár klasszikus vagy modern építészetről. Továbbá, a változatos színekben és mintákban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja az ízlésének és szükségleteinek megfelelő változatot.

A leggyakoribb színek a zöld és az antracit, melyek készletünkön is azonnal fellelhető. Ezen kívül standard színként további színek is elérhetőek. Azonban a színválasztéknak csak a képzelet szab határt mivel 50 tábla esetén lehetőség nyílik bármilyen elképzelés megvalósításra. Egyedi szín esetén viszont csak a 3-5 hetes gyártási idővel kell kompromisszumot kötnünk.

Telepítés:

A 3D táblás kerítések általában könnyen telepíthetők, mivel gyakran rendelkeznek egyszerű csatlakozó rendszerrel. Az összeszerelés során nincs szükség hegesztésre vagy bonyolult építési folyamatokra. Leegyszerűsítve a dolgot az oszlopok bebetonozását követően, a már stabil oszlopokra elegendő a megfelelő rögzítő bilincsel rögzíteni az általunk választott színű és magasságú kerítéstáblákat. (Pontosabb információkat a telepítési útmutatóban találsz)

Karbantarthatóság:

Az acél amely több védelmi réteggel rendelkezik ellenállnak a korróziónak és a rozsdának, ezért ezek a kerítések hosszú élettartammal rendelkeznek és kevés karbantartást igényelnek.

Kiegészítők:

A 3D táblás kerítésekhez számos kiegészítő is elérhető, például kapuk, zárak, díszítő elemek.

A 3D táblás kerítés egy sokoldalú megoldás, amely kombinálja a funkcionalitást és az esztétikát. A modern dizájnnal és a könnyű karbantartással együtt ez a kerítéstípus népszerű választás lehet otthonok, kertek, iskolák, irodák és egyéb ingatlanok környékének határolására és védelmére. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában