Hirdetés

2024.02.23. 11:33

A női farmer dzseki örök klasszis!

Úgy tűnhet, hogy a női farmer dzseki ideje leáldozott, hiszen már a tavasz kacsintgat ránk, de vigyázat, ez azért még nem az a meleg, kellemes, simogató kacsintás, mint amilyen a valódi tavasz. Úgyhogy még jócskán elkél a farmer dzseki a napi szett részeként, sőt reggelente, amikor még támad a fagy, konkrétan elengedhetetlen ruhadarab.

PR cikk

Forrás: born2be.hu

Mitől annyira kedvelt? 

A női farmer dzseki nem csak egy sokat emlegetett és még többet hordott praktikus ruhadarab a zimankós időszakban, ez csak a felszín. Valójában a divat, és vele együtt a stílusosság megtestesítője. Nem véletlen, hogy az egyik legkedveltebb fazon szinte mindenki ruhatárában. Változatosan variálható, mind szabás, mind színvilág tekintetében sokoldalú, azaz vétek lenne kihagyni az outfit megálmodásakor. Ami még az előnyére szól, hogy a sportos, a laza, az elegáns és a mindennapi életérzés egyaránt megélhető egy testre szabott modell segítségével. Azaz bár egy típusról, kategóriáról beszélünk, a megvalósulás ezerféle lehet. Újabb piros pont!

Egyetlen fazon, végtelen megnyilvánulás?

Igen, és ez akár furcsának is tűnhet. De rögtön tiszta vizet öntünk a pohárba! Alapvetően három tényező igazán meghatározó akkor, amikor egy adott női farmer dzseki milyensége a kérdés. A minőségi alapanyag, ami a tervezés során előtérbe kerül, a szabás, ami már a divattervezők asztalán, papírokon lerajzolva eldől, és természetesen a színvilág. Látszólag ez így egészen egyszerűnek tűnik, ugyanakkor, mivel mindegyik szempont ezerféle módon valósítható meg, ezáltal meg is érkeztünk oda, ahol a sokszínűség szó szerint érthető.

A szabás variáltsága kimeríthetetlen. Ha csak a legalapvetőbb modelleket vesszük górcső alá, már lefedtük milliók ízlését. Ami pedig a színeket illeti, nos, a klasszikus kék árnyalatok örök divatnak számítanak, függetlenül attól, hogy a legtrendibb irányzatok aktuálisan milyen színkombinációkat preferálnak.

A fekete, valamint a fehér népszerűsége újfent megkérdőjelezhetetlen. Ám nem hagyhatjuk szó nélkül a 2024-es év egyik jellegzetességét, ami egyetlen szóval megfogalmazva: sokszínűség. Olyannyira a színek dominálnak, hogy a merész, élénk árnyalatok sem ritkák. A mintákkal ugyanez a helyzet, s az már tényleg csak egyéni ízlés kérdése, hogy végül ezek a részletek milyen kombinációban állnak össze kerek egésszé.

Mivel dobható fel a szett?

Egyrészt a réteges öltözködés nemcsak praktikus, hanem divatos választás. Úgyhogy a női farmer dzseki alá simán befér egy pulóver és egy póló, fölé pedig jöhet akár egy vastagabb kabát is, aminek a vastagsága könnyedén igazítható az adott időjárási körülményekhez.

Másrészt a kiegészítők alkalmazása mindig jó ötlet. Télen, tűző napsütésben a napszemüveg egyáltalán nem kirívó döntés, valamint az ékszereket sem érdemes otthon hagyni annak, akinek az ékhordás passzol az életstílusához. Ezeken kívül a táska is kihagyhatatlan kellék. Végül megéri a fellépés komplex harmóniájára odafigyelni. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában