Hirdetés

2024.01.29. 07:55

Legyél te is ELTE-s Szombathelyen!

Tudtad, hogy az ELTE szombathelyi jelenléte óriási lehetőség neked, ha tovább szeretnél tanulni?

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2017 óta Szombathelyen is jelen van, és minden képzési helyszínén ugyanazt a színvonalat kínálja, amelynek a hazai és a külföldi rangsorok legelőkelőbb helyein való szereplését köszönheti.

Ha az ELTE mellett döntesz, a legjobb egyetemet választod.

Több mint ötvenféle képzést kínál az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szombathelyen. 

Újabb mérföldkőhöz érkezett a hatvanöt éves szombathelyi felsőoktatás: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központjában szeptembertől immár a pedagógusképzés teljes vertikuma a felvételizők rendelkezésére áll, a kisgyermek- és óvóképzéstől a tanítóképzésen át a tanári mesterképzésekig. (Az új szakok január 31. után a felvi.hu-n is megjelennek, ezt követően tudsz rájuk jelentkezni.)    

Válaszd ki az érdeklődésednek legmegfelelőbbet: várunk pedagógus, bölcsész, közgazdász, sport, informatikai és műszaki szakjainkra.

A szombathelyi képzések kiválóságára nem csak az egyetem neve jelent garanciát, hanem az oktatói gárda, a családias hangulat, a 21. századi infrastruktúra, a képzésekben közreműködő duális partnerek.

Nálunk olyan kiváló oktatóktól lesheted el a szakma fortélyait, akik kihozzák belőled a maximumot, és akikre még évtizedek múlva is jó szívvel gondolsz vissza. Campusunkon életre szóló szakmai és emberi kapcsolatokat alakíthatsz ki.

Szerezz diplomát a régióban, a HVG 2024-es felsőoktatási rangsora szerint az ország legjobb és a felvételi jelentkezési adatok alapján legnépszerűbb egyetemének Savaria Egyetemi Központjában. Az ELTE szombathelyi campusán kiváló oktatóktól, modern környezetben tanulhatsz, egyetemi éveidet kiemelt ösztöndíjakkal és támogatásokkal is segítjük és kollégiumi elhelyezést biztosítunk számodra.

Nem mindegy. hol kezdesz: ELTE-s diplomával versenyelőnnyel indulsz a munkaerőpiacon. Legyél te is ELTE-s Szombathelyen!

Szülői értekezlet az ELTE Savaria Egyetemi Központban

Ne hagyd ki a nyílt napunkat, ha érdekelnek az ELTE szombathelyi képzései!  

Mi tudjuk, hogy akkor hozod a legjobb döntést, ha az Eötvös Loránd Tudományegyetemet választod, de győződj meg róla személyesen is, mennyi lehetőséget kínál neked az egyetem szombathelyi campusa!  

Február 7-én 18 órától úgynevezett Szülői értekezletre várunk, természetesen a szüleiddel együtt, hiszen ez a program arról fog szólni, mennyi az annyi. Vagyis a felsőoktatás pénzügyi aspektusait vesszük górcső alá szakértők segítségével és teljes képet kaphatsz arról is, milyen ösztöndíjakkal és támogatással segít neked az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központja, hogy egyetemista éveid alatt csak a tanulásra kelljen koncentrálnod. Természetesen bemutatjuk neked az ELTE szombathelyi képzéseit is, és bármilyen egyéb kérdésed van, bátran felteheted nekünk!  

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában