Hirdetés

2023.12.07. 00:00

A legkisebbeknek is élmény a győri élményfürdő

A győri RQ Vízi Élménypark nemcsak a szórakozást kereső vagy az egészségmegőrzésre fókuszáló felnőtteknek, hanem a legkisebbeknek is megannyi élményt kínál. A fürdő nemrég vízi gyermekbirodalommal bővült, benne számos izgalmas játékkal és élményelemmel.

Kisalföld.hu

Amikor a kisgyermekes szülők élményfürdőbe viszik a csöppségeiket, szeretnék, ha önfeledten pancsolhatnának, élvezhetnék a vizet, fejleszthetnék készségeiket, és ami talán a legfontosabb, biztonságban lennének úgy, hogy közben ők is jól érezhetik magukat.

A teljesen megújult győri Rába Quelle fürdőben mindenki álma teljesül. A fürdő minden élményelemének megtervezésénél és kialakításánál első számú szempont volt a picik biztonsága.

Az egész évben nyitva tartó komplexum a közelmúltban 7 ezerről 11 ezer négyzetméteresre bővült, még több élményt kínálva a legfiatalabb látogatóknak. A fürdő többek között egy vadonatúj négy évszakos gyermekrészleggel gazdagodott, amely Magyarország egyik legnagyobb beltéri gyerekbirodalma lett. Itt a legkisebbeket – 6–7 éves korig – külön medencetér várja; a sekélyebb vizű medence az 1–3 éveseket, a kicsit mélyebb a 3–6 éveseket szolgálja ki. A belső tér kialakításával Kodály Zoltán emléke előtt tisztelgünk, a medencékben felállított élményelemek ugyanis különböző hangszereket formáznak.

A felső szinten, mintegy galérián pedig biztonságos gumiburkolattal láttuk el a játszóházat, amely szintén két részből áll. A belső tér teljesen fedett, ehhez csatlakozik egy nyitható szabadtéri rész, ahol az ajtó kinyitásával a tér is, és jó idő esetén a szezon is meghosszabbítható. A galérián helyezkedik el a hangszeres játszótér mászókával, interaktív fali elemekkel, és rengeteg további játékkal.

Természetesen a nagyobbaknak is jár a móka: a már jól megszokott vízibár és hangjegycsúszda biztosan felejthetetlen élményt nyújt! (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában