Hirdetés

2023.11.29. 00:00

Idén sem maradnak „100 Tagú” nélkül a győriek

Ha ön is úgy érzi, nem élhet muzsikaszó nélkül, akkor irány a győri Richter Terem! A 100 Tagú Cigányzenekar újra megörvendezteti páratlan játékával a győrieket: a világhírű együttes sztárzenekara december 27-én ad ünnepi koncertet.

A Hungarikum és Magyar Örökség díjas 100 Tagú Cigányzenekar sztárzenekara nagyszabású, kétfelvonásos ünnepi koncertet ad a győri Richter Terem hangversenytermében december 27-én, szerdán 19 órakor.

A kulturális csemegének számító program feledhetetlen élményt kínál közönségének. A 30 fős sztárzenekar a társulat legkiválóbb szólistáit és muzsikusait vonultatja fel, élükön Lendvai Csócsi József sokszorosan kitüntetett főprímással. 

 

Kétrészes műsoruk repertoárjában közkedvelt klasszikusok dallamai, virtuóz cigányzene és népzenei művek kapnak helyet, amelyeket különleges és egyedi hangszerelésben, csak a „100 Tagúra” jellemző hangzásvilággal élvezhetünk.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva a helyjegyeket érdemes időben megváltania mindazoknak, aki nem akarnak lemaradni erről az örök élményről! A KullturÁlom Projekt szervezésében megrendezendő esemény nagyszerű zenei élmény, családi program, a belépő pedig értékes, kiváló karácsonyi ajándék lehet minden korosztály számára.

Jegyek elővételben már kaphatók >>

Helyszín
9021 Győr, Aradi Vértanúk útja 16.
teremnyitás: 18.30, koncertkezdés: 19.00

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában