szponzorált tartalom

2020.07.31. 00:00

Egy 21. századi okos megoldás a kereskedelemben

A világ folyamatosan változik és ezekhez a változásokhoz a kereskedelmi egységeknek is alkalmazkodnia kell. Az emberek már nem érnek rá hosszasan ácsorogni a sorban, míg a kasszánál bepötyögi az eladó a termékek kódját a számítógépbe. Ahol már esetleg van vonalkód olvasó és van rá lehetőség, akkor az önkiszolgáló rendszert használják, mert ott kényelmesen, a saját tempójuknak megfelelően tudják lebonyolítani a termékek beolvasását, majd pedig a fizetést.

Сardboard boxes on conveyor in warehouse. Delivery, storage and distribution service concept. 3d illustration

Címkézés a vonalkód olvasáshoz

Ahhoz, hogy létre tudjuk hozni a saját vonalkód olvasó rendszerünket, először vonalkódot kell generálnunk, majd ezeket a vonalkódokat címkékre kell nyomtatnunk, végül pedig a címkéket rá kell ragasztani a termékekre. A feladatok elvégzése után minden termékre rákerül egy egyedi kódot tartalmazó etikett címke, ami lehetővé teszi az azonnali beazonosítást. Mivel a termékek egyedi jellemzőkkel bírnak, ezért fontos, hogy a megfelelő címkéket válasszuk. Érdemes olyan szolgáltatóhoz fordulni, ahol foglalkoznak etikett címke gyártással, ez esetben ugyanis akár az egyéni igényeink szerinti változatokra is leadhatjuk a rendelésünket.

Etikett címkék gazdag választékban

Az etikett címke választékban többek között megtaláljuk a thermo, a papír és a műanyag típusokat is, de méret és kiszerelés tekintetében is változatos képet mutat a kínálat. Nem mindegy például, hogy a felcímkézett terméket szobahőmérsékleten vagy hűtőben, esetleg mélyhűtőben tároljuk-e, illetve, hogy pontosan milyen adatokat kell feltüntetnünk rajtuk. Ez utóbbi tekintetében elsősorban a törvényi előírások a mérvadóak.

A vonalkód olvasó rendszerek szakértője

Ahhoz, hogy a vonalkód olvasás problémamentes legyen fontos, hogy igénybe vegyük a szakértői segítséget. A Digicode munkatársai a rendszer telepítésében, karbantartásában, illetve az esetleges hibák kiküszöbölésében is tudnak segíteni, hogy az elvárásoknak megfelelően működjön. Többek között etikett címke gyártással, vonalkód generálással, illetve szerviz és technikai segítségnyújtással is foglalkoznak.

(x)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában