PR

2018.12.20. 07:42

Regisztrációjával most nyerhet is!

Az elmúlt hetekben többször beszámoltunk már róla, hogy olyan új programot indítottunk előfizetőink számára, amellyel akár többhavi előfizetési díjat is meg tudnak spórolni.

kisalfold.hu

A Mol Nyrt.-vel kötött együttműködési megállapodásunk alapján azon előfizetőink, akik legalább egy éve hűségesek lapunkhoz vagy új előfizetőként egyéves hűségnyilatkozatot írtak alá, ingyenesen igényelhetnek Mol Partnerkártyát. Ezzel literenként 6 forinttal olcsóbban tankolhatnak országszerte több mint 440 Mol üzemanyagtöltő állomáson, ráadásul multipontokat is gyűjthetnek, melyeket aztán forintra váltva vásárlásra használhatnak fel. A kártya nem automatikusan jár előfizetőinknek, a kedvezményes tankolásra jogosító Mol Partnerkártyát a www.kisalfold.hu/mol internetes oldalon kell igényelni regisztrációs űrlap kitöltésével.

Igényelje Mol Partnerkártyáját és nyerjen 30.000 Ft értékű Mol Group Gift üzemanyagkártyát!

És ez most még nem minden: lapunk nyereményjátékot hirdet a regisztrálók között. A játék lényege, hogy aki a játék időtartama alatt igényli Mol Partnerkártyáját, jogosult részt venni a sorsoláson, mely során a játékban részt vevők között véletlenszerű gépi sorsolással 5 darab, egyenként 30.000 Ft értékű Mol Group Gift ajándékkártya (üzemanyagkártya) talál gazdára.


Tehát akár ön is lehet a szerencsés, ha a december 14. és január 15. között igényli Mol Partnerkártyáját. Összegezve tehát önnek nincs más teendője, mint: előfizetőként regisztrálni partnerkártyájáért a www.kisalfold.hu/mol internetes felületen és nemcsak a kártyája nyújtotta előnyöket élvezheti, hanem automatikusan részt vesz nyereményjátékunkban is.

Kérdése van?


Ha az akcióval, illetve a regisztrációval kapcsolatban kérdése van, kérjük, hívja a 96/504-504-es telefonszámot munkanapokon 8–16 óra között, ahol kollégáink készséggel segítenek.

Regisztrációval kapcsolatos tudnivalók


Az ingyenes Mol Partnerkártyájára regisztrálni csak élő e-mail-címmel lehet, egy e-mail-címmel egyszer van lehetőség kártyaigénylésre. Kérjük, hogy a regisztráció során olyan e-mail-címet adjon meg, amellyel korábban még nem regisztrált a Mol Multipont Programjába. Amennyiben nem rendelkezik még e-mail-címmel, kérje családtagjai, ismerősei segítségét, mert enélkül sajnos nem tud élni a kedvezményekkel. Ma már rengeteg szolgáltatónál (pl. hotmail.com, gmail.com, freemail.hu) elvégezhető a pár perces folyamat. Nem kell megijedni, az e-mail-cím létrehozása néhány egyszerű lépésben, magyar nyelven is elvégezhető. A regisztráció során figyeljen arra, hogy vezetékneve és keresztneve maximális hossza nem lehet több 26 karakternél, mivel ez kerül partnerkártyájára. A regisztrációhoz elengedhetetlenül szükséges a Kisalföld napilap hat számjegyű előfizetői kódja, melyet számlája jobb felső sarkában, a neve felett talál meg. Az elkészült kártyát a Mol Nyrt. 30 napon belül postázza a megadott címre. Érdemes tehát igényelni a kedvezményes tankolásra jogosító kártyát, hiszen minél gyorsabban csatlakoznak, annál hamarabb vehetik igénybe a kedvezményeket. Az akcióval kapcsolatos részleteket megtalálják a csütörtöki lap 15. oldalán.


IGÉNYELJE MOL PARTNER KÁRTYÁJÁT ÉS NYERJEN! nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK


A játék szervezője:

LAPCOM ZRT.

Telephely: 9021 Győr, Újlak utca 4/A

Adószám: 11932642-2-08

Cégjegyzékszám: 08-10-001860

 

A játék definíciója és leírása:

A játék során a Szervező a bevezetésre kerülő MOL NYRT.-vel kötött megállapodását népszerűsíti, mely keretein belül azon előfizetőink, akik legalább egy éve hűségesek lapunkhoz, vagy új előfizetőként egyéves hűségnyilatkozatot írtak alá, ingyenesen igényelhetnek MOL Partner kártyát. Ezzel literenként 6 forinttal olcsóbban tankolhatnak országszerte több mint 440 MOL üzemanyagtöltő állomáson, ráadásul Multipontokat is gyűjthetnek, melyeket aztán forintra váltva vásárlásra használhatnak fel. A játék lényege, hogy aki a játék időtartama alatt igényli MOL Partner kártyáját (lásd a játék részletes leírása), jogosult részt venni a sorsoláson, mely során a játékban résztvevők között véletlenszerű gépi sorsolással 5 db, egyenként 30.000 Ft értékű MOL Group Gift ajándékkártya (üzemanyagkártya) kerül kisorsolásra.


Játékunkban minden természetes személy részt vehet, aki a játék időpontjában rendelkezik egy éves Kisalföld előfizetéssel vagy új előfizetőként egyéves hűségnyilatkozatot írtak alá, és ezzel együtt a megadott időtartamon belül a www.kisalfold.hu/mol internetes oldalon keresztül igénylik MOL Partner kártyájukat.

A nyeremények pénzre nem válthatók.

Egy előfizető csak egy Kisalföld előfizetői kóddal tud regisztrálni a MOL Partner kártyára, így a játékban is egy eséllyel indul a többi regisztrálóval egyetemben.

A Szervező a nyerteseket telefonon és/vagy levélben értesíti. A játék végén a Szervező egy nyereményátadás keretében átadja a nyereményeket, melynek helyszíne a Szervező telephelye. A nyertesekről és a nyereményátadásról ezt követően a Kisalföld napilapban fotóval és cikkel együtt egy összefoglaló kerül megjelentetésre. Az előfizetők a regisztrációval együtt automatikusan elfogadják mind a regisztráció, mind pedig jelen játék hivatalos játékszabályát. A játékszabályok elfogadásával minden játékos tudomásul veszi, hogy neve és lakhelye (pontos cím nélkül) megjelenik a Kisalföld napilapban.


A játék időtartama:

2018. december 14., 0 órától 2019. január 15. 24.00-ig

A játék meghirdetése: A játék közzététele/felhívása meghirdetésre kerül a Lapcom Zrt. gondozásában megjelenő a Kisalföld napilapban.


A sorsoláson mindenki részt vesz, - kivéve a Lapcom Zrt. munkatársai és azok közeli hozzátartozói - aki eleget tesz a játék leírásában szereplő feltételeknek.

A nyertesek sorsolása véletlenszerűen, gépi sorsolással történik, közjegyző jelenlétében.

A sorsolásról a szervező által ellenjegyzett sorsolási jegyzőkönyv készül.


Adatkezelés:

A Lapcom Zrt. személyes adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően – a kötelező adatkezelés kivételével - kezeli. A Lapcom Zrt. adatkezelési tájékoztatója ügyfélszolgálati irodáinkban, valamint a kisalfold.hu és a lapcom.hu weboldalakon regisztráció nélkül megtalálható.

A jelen játékban történő részvétellel kapcsolatos az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező az Adatkezelési nyilatkozat tartalma alapján kezelje, tárolja és felhasználja a jelentkezés során megadott adataikat.

 A MOL programban regisztrálók, vagyis jelent játékban résztvevők (a játékban való részvétellel) tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy

• a Szervező, mint adatkezelő a játékhoz szükséges adataikat a játékkal összefüggésben, a játék időtartama alatt kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza;

• a Résztvevő osztályok iskolájának nevét, településnevet és az osztály megnevezését a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül az adott játékkal kapcsolatosan, valamint a MOL program kapcsán nyilvánosságra hozza.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező az alábbi címeken bármikor lehetőséget biztosít a résztvevőknek arra, hogy tájékoztatást kérjenek adataik kezeléséről, kérjék azok törlését vagy helyesbítését: Lapcom Zrt., postacíme: 9021 Győr, Újlak utca 4/A., e-mail cím: [email protected]


A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét a tömegtájékoztatási médiában és egyéb promóciós, illetve reklámcélokat szolgáló audio-, fotóanyagokban ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben, időbeli és térbeli korlátozás nélkül.

A Nyertesek adataik megadásával minden tekintetben kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését. A játékszabályok elfogadásával a Nyertesek tudomásul veszik, hogy nevük és településnevük (pontos cím nélkül) a Kisalföld napilapban és a kisalfold.hu weboldalon megjelenik.

A Résztvevők a játékban való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező az adataikat saját marketingcéljaira felhasználja.

Adózás:

A Nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a szervező viseli. Szervezőt a nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.


Egyéb:

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen szabályzatot vagy magát a Játékot előzetes értesítés nélkül kiegészítse, vagy módosítsa. Szervező jogosult a Játékot bármikor visszavonni. Szervező a Játékkal kapcsolatos esetleges módosításokat vagy annak visszavonását a www.kisalfold.hu weboldalon teszi közzé. A résztvevők a játékban való részvétellel automatikusan elfogadják ezen hivatalos Játékszabályt. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése irányadó.


A játékkal kapcsolatban érdeklődhet a 06-96/504-438-as telefonszámon, munkanapokon 9-16 óráig.

Győr, 2018. 12. 17.

 

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

MOL Partnerkártya igénylés részvételi szabályzata

1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK AZ IGÉNYLŐ SZÁMÁRA

1.1. MOL Partnerkártyát a legalább egy éve élő napilap (Kisalföld/Délmagyarország) előfizetéssel rendelkező igénylő, vagy az élő napilap előfizetéssel és legalább 1 éves hűségnyilatkozattal rendelkezők igényelhetik.

A MOL Partnerkártyát csak az igényelheti, akinek a nevére szól a napilap előfizetés. Egy előfizetéshez csak 1 db kártya igénylés tartozhat.

1.2 A MOL partnerkártya igénylés során a következő adatok megadása kötelező:

•  Neme (Férfi/Nő)

•  Családi név

•  Utónév

•  Születési dátum (ÉÉÉÉ.HH.NN)

E-mail cím (regisztrálni csak élő e-mail címmel lehet, egy e-mail címet egyszer van lehetőség regisztrálni, akinek már van élő Multipont kártyája és ott is ugyanezt a mail címet adta meg, de más adatokkal, azt a rendszer nem fogadja el.)

•  Állandó lakcím (irányítószám, település, közterület neve, jellege, házszám)

•  Telefonszám

•  Napilap előfizetői száma (6 jegyű előfizetői kód, melyet az előfizetési számla jobb felső sarkában talál)

1.3 Az igénylés során kötelezően elfogadásra kerülő kiegészítések:

1.3.1 Hozzájárulok, hogy a Lapcom Zrt. és a MOL Nyrt. adataimat (adatkezelőként) a Multipont Program Zrt. és a kártyagyártást végző, külső megbízott Nyomda (ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.) számára szolgáltassa, adataim felhasználásával MOL Partner Kártyát állítson ki.

1.3.2 Hozzájárulok, hogy a Lapcom Zrt. adataimat (adatkezelőként) a Mol Partnerkártya igénylésével kapcsolatban 10 évig promóciós céllal megőrizze előfizetése megszűnése után is.

1.3.3 Kijelentem, hogy a MOL Partner Kártya Csatlakozási Nyilatkozat elektronikus aláírásával megismertem és elfogadom a MOL Nyrt. és a Lapcom Kft. által megállapított, a kártyabirtokos személyes adatainak védelmében megfogalmazott adatvédelmi és adatbiztonsági rendelkezéseit.

1.3.4 Kijelentem, hogy a Lapcom Zrt. Részvételi nyilatkozatának minden pontját megismertem és elfogadom. Kijelentem, hogy a felém támasztott kritériumoknak maradéktalanul megfelelek, a szankciókat és kötelezettségeket megértettem és elfogadom.

2. AZ IGÉNYLÉS VISSZAUTASÍTÁSÁNAK EGYÉB FELTÉTELEI

2.1 A MOL Nyrt. és a Lapcom Zrt. fenntartja a jogot arra, hogy elutasíthatja az igénylő csatlakozási szándékát, melyet minden esetben köteles írásban indokolni a következő lehetséges esetekben:

•  az igénylő nem felel meg a részvételi szabályzatban meghatározott kritériumoknak

•  az igénylő napilap előfizetéssel kapcsolatban számlatartozást halmozott fel

•  már rendelkezik MOL Partnerkártya igényléssel, és/vagy MOL Partnerkártyával

•  a kötelezően bekért adatok nem egyeznek a Lapcom Zrt. előfizetői adatbázisának nyilvántartásában szereplő adatokkal, és az igénylő az adategyeztetéstől elzárkózik és/vagy nem elérhető a megadott elérhetőségeken.

3. A KÁRTYAIGÉNYLŐ FELMONDÁSI FELTÉTELEI

3.1 A MOL Partnerkártya kedvezmény szerződés bármely indok nélkül felmondható 30 napos felmondással, csak és kizárólag írásban a Lapcom Zrt. Marketing 9021 Győr, Újlak utca 4/A. címen, vagy a [email protected] email címen.

4. A MOL PARTNERKÁRTYA KEDVEZMÉNY MEGSZŰNÉSE

4.1 A Lapcom Zrt. jogosult 30 napos felmondással felmondani a kedvezmény szerződést, amennyiben a kártyaigénylő előfizetése megszűnik, vagy számlatartozást halmoz fel.

4.2 A MOL Partnerkártya 6 Ft/l kedvezménye csak a napilap előfizetéssel összhangban érvényes, előfizetés lemondás esetén, a 6 Ft/l kedvezmény a lemondást követő 30 napon belül megszűnik.

Kelt: Győr, 2018. december 1.

Lapcom Zrt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában