PR

2017.01.30. 01:01

Daruzás felsőfokon (x)

Szakszerű, gyors és feladatspecifikus munka - ezt kínálja a DARU GYŐR Kft., amely a régióban a piacvezető vállalkozások közé tartozik. A cég eddigi sikereiről, jövőbeni terveiről Szalai Péter tulajdonos nyilatkozott. (x)

Fiatal, dinamikusan fejlődő cégünk az emeléstechnika területén a fő tevékenységként végzett daruzás üzletágban a régió egyik piacvezető vállalkozása. Fő célunk a daruzási üzletág folyamatos fejlesztése, eszközparkunk bővítése, hogy az ország teljes területén magas szinten végezhessünk emelési, daruzási munkákat megrendelőink számára. Partnereink elégedettségét mutatja, hogy 2016. évi árbevételünket az előző évhez képest megdupláztuk.


Beruházásaink, fejlesztéseink során igyekszünk a gépparkunkat úgy kiépíteni, hogy minél szélesebb kategóriában tudjunk szolgáltatást nyújtani. Jelenleg a 7 tonnástól a 80 tonna kapacitású, 21 autódaruból álló eszközparkkal szolgáljuk ki megrendelőinket. Telephelyünk Győrben, a Fehérvári út 75. szám alatt található, de rendelkezünk telephellyel Tatabányán és Mosonmagyaróváron is.


Célkitűzésünk a 2017. évre egy 120 tonna feletti autódaru beszerzése – ez az a kategória, amelyet a leginkább ki lehet használni az építkezéseken, autódaruk formájában –, teljes mértékben kielégítve megrendelőink igényeit. További fontos célunk, hogy a nyugat-dunántúli régió után Kelet-Magyarország területén is telephelyeket létesítsünk.


Fontosnak tartjuk, hogy projektjeink során mindig célspecifikusan gondolkozzunk, és szakszerűen, gyorsan tudjunk alkalmazkodni a változó helyzetekhez. Ez a rugalmasság az alapja és feltétele a sikeres együttműködésnek. Számos daruzási feladat során sikerrel bizonyítottunk – csarnokok, stadionok, autópályák, utak építésétől azok bontásáig.


A cégünk által képviselt alapelvek visszaigazolását abban látjuk, hogy eddigi projektjeink során – megbízóink megelégedésére – a határidőket betartva, mindig minőségi munkát adtunk át.


Reméljük, felkeltettük érdeklődését azon vállalkozásoknak is, akik még nem éltek szolgáltatásainkkal, s hamarosan még több céget tudhatunk elégedett partnereink között.

Tel.: 06-30/3400-500,

06-30/297-5489

Székhely: 9026 Győr, Ady E. u. 5–7.   

Levelezési cím: 9343 Beled,  Pf. 23

E-mail: [email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában