PR

2016.10.07. 02:01

A látás szabadsága (x)

A Dr. Bereczki Árpád Szemészeti Lézerközpontban a legjobb szakemberek, világszínvonalú szolgáltatásokkal és berendezésekkel, az egészséges szemek és a jobb életminőség elérése iránti együttes elköteleződéssel, várják a pácienseket, kedves, barátságos, megnyugtató környezetben. (x)

A Központ, több mint egy szemészeti rendelő, mert a látásjavítás teljes tárháza megtalálható: a szemüvegkészítéstől kezdve, a látásjavító lézerkezeléseken át, egészen a látásjavító lencsebeültetésekig. A látáskorrekcióval kapcsolatos döntések igen nagy horderejűek, hiszen az ember által érzékelt információk hetven százaléka a szemen keresztül érkezik, így ez az érzékszerv rendkívül fontos szerepet tölt be az ember életében. A Központ szakemberei segítenek Önnek megtalálni legmegfelelőbb szemészeti megoldást.

 ÉLJEN A LEHETŐSÉGGEL ÉS TEKINTSE ÚJ SZEMMEL A VILÁGOT! 


Biztonságos és hatékony


A lézeres szemműtétek közül az excimer lézerkezelés a szemüveg és a kontaktlencse végleges elhagyását lehetővé tévő szemészeti kezelés, amely egyben a szemüveggel és kontaktlencsével sem javítható, magasabb rendű fénytörési hibák korrekciójára is alkalmas. 


A lézeres látásjavítás nemcsak a látását, hanem az életét is újjávarázsolja. Reggelente nem kell kutatni a szemüvege után, kötetlenné válik a munkavégzése, sportolása, szórakozása. Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy a szemüveg és a kontaktlencse helyett a lézeres látásjavítást választják. Ez a beavatkozás a szaruhártya felszíni görbületét változtatja meg, ezzel a fénysugarak kereszteződése a látóhártyán az éles látás helyére kerül. A műtét csupán néhány percet vesz igénybe, mellyel vágyai teljesülnek, korlátai és kötöttségei megszűnnek. A kezelés egy életre szól. Utána nem csak jól lát, de az életminősége is javul és a lehetőségek tárháza nyílik meg Ön előtt. Éljen a lehetőséggel és tekintse ÚJ szemmel a világot! 


Kiknek javasolt ez az eljárás elsősorban? 18 év feletti pácienseknek, akik szemüveg vagy kontaktlencse nélkül szeretnének élesen látni.

 FELEJTSE EL AZ OLVASÓSZEMÜVEGET!


Olvasószemüveg kezelések


Napjainkban az aktív életkor meghosszabbodásával együtt megnőtt az igény a precízebb, tökéletesebb látás iránt. 40-45 éves kor felett a szemlencse rugalmassága csökken, a közel-és távollátás is problémát jelenthet. Előbb-utóbb mindenkinek olvasó – vagy multifokális szemüvegre lesz szüksége. A Dr. Bereczki Árpád Szemészeti Lézerközpont olvasószemüveg kezelései segítségével egy életre megszabadulhat minden típusú szemüvegétől, megelőzheti a későbbi szürkehályog kialakulását és ismét megtapasztalhatja az éleslátás semmihez sem fogható élményét!


Monovision korrekció lézerrel


A lézeres kezeléssel a szaruhártyát formálják át úgy, hogy a két szemet különbözőképpen kezelik: az egyik szemet távolra, a másik szemet közelre állítják be élesen. Ezt a kezelést nevezik monovision korrekciónak. A műtét teljesen fájdalommentes, a páciens azonnal jobban lát és rövid pihenés után távozhat is a Központból. Az eljárás a közeli látást segíti.

Látásjavító lencseműtét


Azon szemüveges pácienseknek, akik távolra, monitorhoz és már az olvasáshoz is eltérő dioptriájú szemüveget viselnek, megoldást jelenthet ez a típusú beavatkozás. A műtét során a saját szemlencsét eltávolítják és helyére egy dioptriás műlencsét helyeznek be. 


A páciens számára legmegfelelőbb műlencse típust és dioptriát a beavatkozás előtti vizsgálaton állapítják meg. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik és fájdalommentes. A beültetett műlencse nem tud kiesni a különböző mozdulatok hatására sem, stabilan a helyén marad egy életen át, és biztosítja a tökéletes látásélességet. Az eljárás azon pácienseknek javasolható, akik állandó szemüvegviselésre szorulnak távollátáshoz is és közeli nézéshez is. Vagyis szemüveg nélkül nem tudnak jól autót vezetni, TV-t nézni, moziban, vagy színházban sem látnak jól enélkül, illetve akik olvasáshoz, mobiltelefon használatához, monitoros tevékenységhez egyaránt szemüveget igényelnek.


Blended vision műlencse beültetéssel


A beavatkozás menete megegyezik a látásjavító lencseműtét menetével. Ebben az esetben különböző kialakítású, multifokáis műlencséket ültetnek a domináns és a nem-domináns szembe. A domináns szem távoli látását precízen korrigálják a lencsével és a monitor nézési távolságra – 60 cm – is alkalmassá teszik, míg a nem-domináns szemben a távoli élesség mellett az olvasási képességet erősítik az erre kialakított multifokális műlencsével. Az eljárások azon páciensek életét könnyíti meg, akik a távoli éleslátást és a közép távoli látást preferálják, például sokat sportolnak, utaznak, autót vezetnek.

 A SZEMÜVEG ÖLTÖZTET


Ha Önnek idegen a műtét gondolata és ragaszkodik szemüvegéhez a Lézerközpontban a legmagasabban képzett, megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező látszerész és optometrista kollégák állnak rendelkezésére. A legmodernebb és a legprecízebb gépek garancia arra, hogy az Önnek legmegfelelőbb szemüveget viselhesse.


LÉPJEN KI A HOMÁLYBÓL 


A Dr. Bereczki Árpád Szemészeti Lézerközpontban a szürkehályog kezelésére is tökéletes megoldást nyújtanak. A szürkehályog a világ leggyakoribb szembetegsége. Minden korosztályban előfordulhat, de a 65-75 év közötti lakosságból minden ötödik, 75 év felett, minden második embert érint. A szürkehályog kizárólag műtéttel gyógyítható, melynek során az elszürkült szemlencsét eltávolítják és egy mesterséges, szembe ültethető műlencsével helyettesítik. A műlencse beültetésével helyreállítják a szükséges látásélességet és a látás minőségét. 

A Dr. Bereczki Árpád Szemészeti Lézerközpontban Ön és szemei egészsége, látásának szabadsága a legbiztosabb kezekben van. A lézerköpont szakemberi mindenkit szeretettel várnak nem csak a látás hónapjában, hanem egész évben folyamatosan.

 

Dr. Bereczki Árpád szemészeti lézerközpont | 9024 Győr, Hunyadi utca 14. | Leier City Center 

Telefon: +36-96/528-098 | Mobil: +36-20/55-61-351 | E-mail: [email protected] 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában