PR

2016.04.23. 02:00

Pánik a színpadon


Markovits Editnek hívnak, de Győrben mindenki csak Csibinek ismer. Aki valaha is megfordult itt, kulturális programokon, rendezvényeken, bálokon találkozhatott velem. Most leírnám az én kis történetemet, aminek remélhetőleg happy end lesz a vége, hála Vargha Zsoltnak és az ő nagyszerű terápiájának! De ne szaladjunk előre a dolgok menetében. Mindig is túlsúlyos ember voltam, de a közelmúltban már nagyon elhatalmasodott rajtam a baj. Először a lábaim kezdtek egyre jobban fájni, majd a derekam sajgása következett. Egyre többször kellett leülnöm a színpadon éneklés közben, ami bizony nem tette könnyebbé a dolgomat. Ezzel párhuzamosan éjszakai kézzsibbadások jelentkeztek, és hamarosan már fulladási rohamokkal is küzdöttem. Végtelenül sajnáltam sajnáltam magam, de nem volt erőm arra, hogy tegyek valamit az egészségem érdekében. Aztán egy nap édesapám bekerült a kardiológiára. Mikor az ismerős professzor meglátott, lehordott, és nagyon rám ijesztett, hogy tolókocsi, sőt akár a legrosszabb is bekövetkezhet, ha nem kezdek azonnal fogyókúrába. Hát ez volt az első lökés, amelynek köszönhetően 10 kg- tól szabadultam meg. Hamarosan újabb trauma következett be egy szabadtéri fellépésemen. Egy egyórás előadásról volt szó, amit ugye nem illik ülve végigénekelni. Térdtől elzsibbadtak a lábaim, azt sem tudtam, hogyan fogok továbblépni. Persze mindent megtettem, hogy a nagyszerű és hálás közönség élvezhesse a műsort, és ne vegyen észre semmit. Roppant nehéz volt végigcsinálnom, de a sok taps, a nézők szeretete kárpótolt mindenért. Az öltözőbe visszatérve kitört belőlem a sírás, és erős pánikroham kerített hatalmába. Egyik kedves barátnőm, aki elkísért a fellépésemre, azonnal  mondta, hogy most aztán nincs apelláta, azonnal elvisz engem a Vargha Terápia győri rendelőjébe. Nem tiltakoztam.


Kellemes meglepetésként ért, hogy az alternatív gyógyászati központ mennyire barátságos környezetben várja pácienseit. Először állapotfelmérésen vettem részt, rendkívül érdekes dolog volt, alig hittem a fülemnek, hogy mi mindenre ad érthető, logikus választ  a szervezetem működésével kapcsolatban Vargha úr. Nem akarom sorolni, de világossá vált számomra megannyi dolog. Például az is, hogy a pajzsmirigy-alulműködésem miként befolyásolja a vérnyomásomat, hogy egyáltalán hogyan függ össze minden mindennel. Korábban abban reménykedtem, hogy a saját erőm és az orvosságok majd megoldják a problémáimat, de rá kellett ébrednem (amit már sejtettem), hogy a gyógyszerek csak a tünetek enyhítésére jók, arra is csak időlegesen, ráadásul nem szüntetik meg a betegségeket kiváltó okokat. Amivel viszont a legnagyobb meglepetést szerezte, hogy pontosan elmondta a bennem aktuálisan zajló lelki problémákat is. Teljesen pontosan! Meglepő volt, szinte már csoda. Persze ma már értem, hogy a szervi elváltozásaim ezt is elárulták neki. Most már logikus, hogy amit tesznek, az egy olyan komplex terápiát jelent, amely nem a különböző tüneteimet kezeli (pl. a magas vérnyomást), hanem a teljes szervezetem megfelelő működését állítja helyre. ENGEM gyógyítanak, testemmel-lelkemmel együtt! Teljesen felvillanyozott a tudat, hogy még nincs semmi sem veszve, és a megfelelő kezelésekkel valóban tehetek, tehetünk lépéseket az egészségem érdekében – természetesen a javasolt életmódtanácsok betartásával, mivel nem csak a terapeután múlik az eredmény, bármilyen kiváló is. Nekünk is tennünk kell a sikerért!


Vargha Zsolt és a Vargha Terápia összes munkatársának személyében egy nagyon segítő csapatot ismertem meg. Tényleg azon dolgoznak hatalmas hivatástudattal, szívvel-lélekkel, hogy a megfelelő kezelések és komplex gyógymód alkalmazásával a hozzájuk fordulók valóban felépüljenek, szervezetük újra egészségesen működjön! Aki megkérdőjelezi a hatékonyságukat, szerintem vagy nem járt még náluk, vagy nem csinálta végig megfelelően a javasolt terápiát. 


Vargha Úr és a kezelőm tanácsainak megfelelően ma már sokkal jobban figyelek a szervezetem apró jeleire, jelzéseire. Elkezdtem tudatosan, egészségesen táplálkozni is. Szeretek hozzájuk járni, mert a kezelés mellett szakszerű tanácsokkal is ellátnak, ráadásul még az elszántságomban is teljesen megerősítettek, és folyamatosan érzem, hogy fogják a kezem! Ma már ott tartok, hogy az először felügyelet mellett csökkentett adagú vérnyomáscsökkentő orvosságot fokozatosan teljesen elhagyhattam, és gyakorlatilag semmilyen egyéb orvosságot nem szedek! Jobb lett a közérzetem, elmúltak a kéz- és lábzsibbadásaim, és  egészséges életmódra váltással 30 kg-ot hagytam magam mögött!

Roppant büszke vagyok önmagamra, de természetesen ez a Vargha Terápiával közös sikerünk!

Azt hiszem, sok, hasonló cipőben járó embertársamat érintő probléma ez.

Mindenkinek, aki a történetemet olvassa, tiszta szívből ajánlom a Vargha Terápiát! Igenis van remény, hiszen létezik hatékony, gyógyszermentes megoldás az életünk jobbá, egészségesebbé tételére! Senki ne adja fel! Én sem fogom, folytatom!

Markovits Edit

 

Bárki számára javasolható az egyedi ideg-inger terápiára épülő komplex gyógymód, hiszen a már kialakult betegségek kezelése mellett a megelőzést, valamint a sérüléseket, műtéteket követő utókezeléseket is munkájuk elengedhetetlen részének tartják. Már kisgyermekkortól ajánlott a biorezonanciás vizsgálatot is magában foglaló, teljes állapotfelmérés, így kiszűrhetőek lehetnek p. a különböző intoleranciák (étel, pollen, állatszőr, por, különböző kémiai vegyületek, mint pl. a tartósítószerek) által kiváltott, későbbi allergiás reakciók, illetve pl. a cukorbetegségre vagy egyes  keringési rendellenességekre való hajlam. A  terápia  nem konkrét betegségeket gyógyít, hanem a szervi működés optimalizálásával a szervezet öngyógyító mechanizmusát támogatja, erősíti, és káros mellékhatások, ártófaktorok nélkül fejti ki hatását!

 


„Határozott célunk, hogy hatékonyan segítsük a hozzánk forduló, tőlünk távozó, illetve visszatérő gyógyulni vágyók egészséges életvezetésének, egészségtudatának pozitív formálását. A gyógyítás számunkra nem munka, hanem életfeladat!"


VARGHA ZSOLT

 

Kérjen időpontot rendelőinkben egy teljes körű állapotfelmérésre!

Bejelentkezés, információ:

Vargha Terápia

9027 Győr, Madách utca 22. Tel.: +36-96/313-521. Mobil: +36-70/341-5951. Honlap: www.varghaterapia.hu


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában