PR

2015.09.28. 13:55

Újra Lilla-napok a Győr Plazában október 9-11. között!

Több mint 50 kupon a magazinban.

kisalfold.hu

Ne maradjon ki Ön se az akciós vásárlásból! A Lilla magazin október 6-i számából vágja ki a kuponokat, és adja le a kedvezményt adó üzletek pénztárainál. Kedvezményes vásárlással és színes programokkal várjuk Önöket!


A hölgyek közül aligha akad majd olyan, akit ne csábítana egy kis shoppingolásra a sok kedvezmény, amit a győri Lilla-napok kínálnak a Győr Plazában. Nem kell mást tenniük, mint a Lilla magazinból kivágni a kuponokat, és vásárláskor a pénztárnál leadni a kedvezményt adó üzletekben. Szánjanak több időt a nézelődésre, hiszen rengeteg üzlet 15–70%-os kedvezménnyel várja magazinunk olvasóit. Most végre mindenki megveheti azokat az apróságokat, amelyekre mindig is vágyott, de még jobb áron megkaphatja. Ne hagyják ki a lehetőséget!


 




Lilla-tipp

Hogyan juthat az akciós kuponokhoz? A október 6-i Lilla magazinban megtalálhatja őket. Több mint 50 partnerünk várja Önöket.

Garantáljuk, hogy senki sem fog unatkozni! Ne hagyják ki, mi várjuk önöket!


Legyen a címlapunkon!

Évek óta népszerű ajándékunk az olvasóinknak, hogy a Lilla-napok alatt fotót készítünk Önökről, melyet jelképes címlapunkra nyomtatunk ki. Idén a téma: Én vagyok a címlapon!


A legkisebbekre is gondoltunk: játszóházzal várjuk a gyerekeket. (X)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában