Voks 24

2024.05.12. 11:52

Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak (videó)

Budapest vezetése több mint 400 ezer autót tiltana ki a fővárosból.

MW

Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt

Forrás: Origo

Fotó: Csudai Sándor

Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak, újabban a 10 évnél régebbi autók kitiltásával fenyegetőznek - mondta el a közösségi médiában közzétett vasárnapi videójában a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra a videóban arról beszél: Karácsony Gergelyék egy hangfelvétel tanúsága szerint azon dolgoznak, hogy bizonyos kerületekbe ne lehessen bemenni szerintük túl régi autókkal.

A budapesti kocsik kétharmada 10 évnél régebbi, ez 440 ezer autót jelent. A kitiltásuk egyszerűen azt jelentené, hogy több százezer budapesti családnak azt mondják, hogy bocsi, de túl régi a kocsi

 - mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Hangsúlyozta: Karácsonyékat és Gyurcsányékat egyszerűen nem érdekli, hogy mi lesz az emberekkel egy ilyen döntés után. Hozzátette: jól ismerjük "ezt a poros, baloldali bagázst", Gyurcsány Ferenc már évekkel ezelőtt üzent azoknak, akiknek nem tetszik ez a tempó.

"El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen, tessék!" - hallható a videóban Gyurcsány Ferenc kijelentése.

Értjük, el lehet innen menni, aki meg nem megy, azt kitiltják. "Szerintem meg itt az ideje, hogy ők menjenek el, takarítsuk ki őket a Városházáról. Változást Budapesten!" - zárta videóját a kormánypártok főpolgármester-jelöltje.

Piacon járt Szentkirályi Alexandra, elképedt a baloldal semmittevésén

Terézvárosban is lenne mit tenni. A fideszes kerületvezetés felújította a Hunyadi téri piac homlokzatát, a jelenlegi baloldali vezetés pedig azóta sem csinált semmit, pedig belül is ráfér a munka – állapította meg új bejegyzésében a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra rámutatott: a VI. kerületben is lesz teendő bőven, Kovács Balázs Norbert erre a munkára jelentkezik.

Június 9-én csak a Fidesz! – tette hozzá a kormánypártok fővárosi jelöltje.

Szentkirályi Alexandrának már külföldi támogatója is van

Szentkirályi Alexandra Budapest belvárosában kampányolt, amikor odalépett hozzá egy külföldi férfi, akinek a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje nem habozott elmagyarázni dióhéjban a programját – írja a Magyar Nemzet.

A találkozásról videó is készült, amelyet Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán osztott meg – magyar felirattal, merthogy a társalgás angolul folyt. A főpolgármester-jelölt a felvétel mellé azt írta:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában