Csak a béke!

2024.05.31. 10:06

Menczer Tamás: mutassuk meg az erőnket!

A következő napokban több millió e-mailt fogunk küldeni azoknak, akik erre korábban felhatalmaztak bennünket – hívta fel rá a figyelmet Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, aki a Facebook-profilján közzétett videójában hangsúlyozta: Magyarország békéje csak akkor védhető meg, ha a választásokon egyértelmű állást foglalunk a magyar kormányfő mellett.

MW

Menczer Tamás: rajtunk lesz Európa és a világ szeme most szombaton, amikor a békemenet elindul

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

„Június 9-én mindenkinek el kell mennie szavazni, aki békét akar” – hangsúlyozta Menczer Tamás, majd hozzátette: 

támogatnunk kell Orbán Viktort, hiszen ő az egyetlen, aki képes megvédeni Magyarország békéjét.

A kommunikációs igazgató emlékeztetett: folytatódik a valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakasza, amelynek a tétje a háború vagy béke.
„Létfontosságú választás előtt állunk, és a háborúpártiak a gyengéket bedarálják. Mutassuk meg az erőnket előszőr holnap, szombaton, június 1-én Európa legnagyobb békementén, aztán június 9-én a választás során” – zárta szavait.

Rajtunk lesz Európa és a világ szeme (videó)

Európa legnagyobb békemenetére készülnek a kormánypártok – jelentette ki a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. 

„Rendkívül súlyos a helyzet, de a sok rossz hír között az a jó, hogy a sorsunk a mi kezünkben” – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója egy Facebook-videóban. Arra ösztökélt mindenkit, hogy akinek módja van, június elsején jöjjön el a békemenetre, Európa legnagyobb békemenetére.

Rajtunk lesz Európa és a világ szeme most szombaton, amikor a békemenet elindul, és látni fogják, hogy a magyarok mit gondolnak, mit akarnak és milyen erősek.

„Egy pillanatig sem szabad elfelejteni a ránk nehezedő nyomás és számtalan támadás közepette, hogy a mi politikai közösségünk a legsikeresebb és legerősebb egész Európában, sőt az egész világon” – fejtette ki a kommunikációs igazgató.

Felidézte, négy választást nyertek kétharmaddal, ilyet nem tud senki más. Menczer Tamás azt kérte a hallgatóságától, hogy mondják el mindenkinek, a fejüket emeljék fel a hajrában, egyenes gerinccel, kihúzott mellkassal, az utolsó tizen-egynéhány nap munkáját mindenki végezze el a maga helyén, és ha ezt megteszik, akkor szép és eredményes vasárnap vár rájuk június 9-én. Ezt megelőzi egy szép szombat június 1-jén, és mindenki látni fogja, hogy a magyarok mit akarnak – fogalmazott a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. 

 

Menczer Tamás: június 9-én a béke mellett álljunk ki!

Csak akkor tudunk kimaradni a háborúból, ha június 9-én a magyar emberek világos igent mondanak a békére - hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a pilisjászfalui egészségház és bölcsőde átadásáról szóló pénteki sajtótájékoztatón.

Menczer Tamás azt mondta: erősek a háborúpárti törekvések Európában. 

Szörnyű veszélyes terveket, világháborús, sőt atomháborús készülődést láthatunk" - fogalmazott, hozzátéve: ezért fontos, hogy június 9-én "a béke mellett álljunk ki.

Kijelentette, a háborúpárti erők szerint addig kell folytatni a háborút, ameddig Ukrajna nem győz. „Azonban mindenki tudja, a háborúpárti erők is, hogy Ukrajna soha nem fog győzni” – mondta, hozzátéve: a háborúpártiak szerint európai sorozást kell bevezetni, aminek keretében a nőket is be kell sorozni, és a katonákat be kell küldeni Ukrajnába.

Ha ez a háború eszkalálódik és terjed - aminek nagy a veszélye -, akkor sajnálatos módon nem fejlesztésekről fogunk beszélni, nem egészségházról, nem bölcsődéről, hanem arról, hogy mit veszítettünk el

– magyarázta a kommunikációs igazgató, aki azt kérte az emberektől: vegyenek részt június 9-én a választáson, és ha egyetértenek a kormánypártok békepárti álláspontjával, akkor támogassák Orbán Viktort, illetve a békepárti erőket.

Kitért arra is: 

szombaton „Európa legnagyobb Békemenetét” fogják megtartani, ahol a béke erejét akarják megmutatni.

Menczer Tamás beszámolt arról, hogy a pilisjászfalui egészségház felújításával színvonalasabb, komfortosabb és kényelmesebb egészségügyi ellátásban részesülhetnek a helyiek; a háziorvosi rendelő és a védőnői tanácsadó ötvenéves épületének teljes külső és belső felújítása történt meg.

A helyi bölcsődefejlesztésről szólva közölte: két csoportszobás, akadálymentesített, energiatakarékos bölcsődét alakítanak ki, amit a tervek szerint az ősszel vehetnek birtokba a gyermekek.

Menczer Tamás szavai szerint

 a kormány családtámogatási programjának szerves része a bölcsődei férőhelybővítés; 2010 óta 32 ezerről 65 ezerre emelték a férőhelyek számát országosan. 

Közölte: az elmúlt időszakban Pátyon, Nagykovácsiban és Perbálon is adtak át bölcsődét, de jelenleg az itteni mellett Piliscsabán is zajlik hasonló építkezés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában