Csak ígérget

2024.02.20. 06:48

Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely két beruházást valósított meg, amelyet még az elődje készített elő

A Fidesz–KDNP frakcióvezetője szerint ráadásul mind a Blaha Lujza tér, mind a Lánchíd felújítása később, csökkentett műszaki tartalommal és drágábban készült el – írja a Magyar Nemzet.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond budapesti kampányindító rendezvényén az Eötvös10 Művelődési Házban 2024. február 10-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

– Az, hogy Karácsony Gergely a Clark Ádám tér felújításának ígéretével kampányol, semmi mást nem bizonyít, mint hogy az ő személyes döntése miatt nem valósult meg jóval korábban – mondta el a lapnak Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP frakcióvezetője.

A fővárosi politikus szerint közeledik a kampány, Karácsony Gergely megint ígérget, eltelt négy év majdhogynem a semmittevéssel.

– Karácsony Gergely két beruházást valósított meg, amelyet még az elődje készített elő – hangsúlyozta Wintermantel Zsolt.

– A Blaha Lujza tér és a Lánchíd felújítása még a korábbi, fideszes vezetés alatt kezdődött el. Mindkét beruházásról el lehet mondani, hogy később, csökkentett műszaki tartalommal és drágábban készült el.

A Lánchíd felújítása ötmilliárd forinttal többe került.

Amennyiben Karácsony Gergely főpolgármester 2020 februárjában nem állítja le a Tarlós István korábbi főpolgármester által előkészített Lánchíd-beruházást, akkor már mind a pesti Széchenyi István tér és a villamosalagút, mind pedig a Clark Ádám tér és a váralagút felújítva állna a budapestiek rendelkezésére – emelte ki a Fidesz–KDNP frakcióvezetője, aki szerint a Clark Ádám tér felújításának az ígérete annak a beismerése, hogy a főpolgármester elvesztegette az elmúlt négy évet.

További részletek IDE kattintva olvashatók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában