LMBTQ

2022.02.16. 16:49

Perverzió: szeret kiskutyának öltözött férfiakat pórázon vezetni az új amerikai energiaügyi államtitkár

Címkék#v4na#LMBTQ

Az amerikai Energiaügyi Minisztérium Atomenergia Hivatalának legújabb, magas rangú alkalmazottja egy olyan LMBTQ-aktivista, aki a perverzióról tartott előadásokat, és az állatokkal való szexről is szívesen beszél.

Sam Brintont nemrég választották meg az amerikai Energiaügyi Minisztérium kiégett fűtőelemek és hulladékok elhelyezéséért felelős helyettes államtitkárának – írja a V4NA hírügynökség. A “Sister Ray Dee O’Active” queer-nevet is használó férfi életrajzából kiderül, hogy korábban az amerikai kongresszusban nukleáris politikával kapcsolatos tanácsokat adott, máskor pedig Barack Obama elnöknek és feleségének adott tanácsokat LMBTQ-ügyekben.

Brinton aktív tagja a washingtoni “Sisters of Perpetual Indulgence” nevű drag queen-társaság helyi tagozatának, amely 2016-os és 2018-as adóbevallásában is szerepel. Egyszer a Metro Weeklynek adott interjút a csoportról, ahol hangsúlyozta, hogy ő a “lotyó” a társaságban. A Biden-adminisztráció új tagja emellett főiskolás kora óta aktívan részt vesz az LMBTQ mozgalomban. Egy alkalommal azt ecsetelte, hogy 

szereti az olyan szexuális szerepjátékokat, amelyben pórázon vezet egy másik férfit, aki kiskutyának öltözik be.

Brinton főiskolákon is tartott már előadásokat a perverzióról, többek között a Wisconsin-Stout Egyetem Gender és Szexualitás Szövetségének “A perverzió fizikája” című óráján. Az Instagramon található leírás szerint a foglalkozáson élő bemutatókat tartottak a különböző szexuális játékszerek használatának fizikai hátteréről.

Az új helyettes államtitkár egy másik főiskolán a perverzióról tartott előadást, ahol szintén élő bemutatót tartott kutyának öltözött társaival.

Nem az Egyesült Államok az egyetlen nagyhatalom, ahol az ország vezetésében aktívan szerepet kap az LMBTQ-mozgalom egyik aktivistája. A "hátrányos nemi megkülönböztetés elleni küzdelem jegyében" nemrég kormánybiztost neveztek ki Németországban, aki elsősorban a queer emberek ügyeiért felel. A 42 éves Sven Lehmann zöldpárti képviselőnek az lesz a feladata, hogy nemzeti akciótervet készítsen – közölte a német családügyi minisztérium.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában