Ország-világ

2020.12.21. 20:00

Nostradamus hátborzongató jóslata: a szörnyű 2020-as év után ez vár ránk jövőre

A XVI. században élt Nostradamus orvos és alkimista jóslatai minden év vége felé előkerülnek, hogy kiderüljön, mit jósol a következő évre. Eddig több jóslata is beteljesedett...

Forrás: Shutterstock

Nostradamus jóslata szerint gazdasági összeomlás várható 2021-ben: cégek mennek csődbe, sőt a nemzetközi tőzsdének be kell zárnia egy időre a pánikszerű felvásárlások miatt.

2021-ben bárki az űrbe repülhet majd, amivel kezdetét veszi az űrturizmus új korszaka. Mindez a technológiai fejlődésnek köszönhető Nostradamus szerint.

Úgy véli, a robotok fogják uralni a világot 2021-től, a mesterséges intelligencia fejlődése pedig apokaliptikus lehet.

Egyik 2021-es próféciája arról szól, hogy két szövetséges ország katonai konfliktusba kerül egymással, a tengeri flotta pedig teljesen egymás ellen fordul.

Ez globális háborúvá fajul, bevonva a világ leghatalmasabb országait.

Emellett több természeti katasztrófáról is ír, nagy földrengésekről és hurrikánokról, a tengerszint pedig veszélyesen meg fog emelkedni. Mindeközben a jóslat szerint Donald Trumpot újra fogják választani – írja az express.co.uk alapján a Ripost.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!