Natália

2009.03.26. 11:14

22

szép az élet, itt a tavasz .... az emberek is egyre kedvesebbek ... ugye? .... minden olyan empatikus és emberi ezen a világon ... úgyhogy most jöjjön a kis virágszál története ... akit olyan nagyra becsülnek, amíg szépen virágzik ...

 Honnan bújhatott elő ez a kicsiny virág ha ilyen hideg most a tavasz. És miért pont itt döntött úgy a sors, hogy mutassa meg szépségét. Lehajolok hozzá, de nem szakítom le csak megpróbálom kicsit jobban megnézni magamnak, hogy miyen színű is pontosan és hogy van-e illata ... aztán elgondolkodom, milyen jövő várhat rá.
 Egy nap majd talán arra megy egy szerelmes pár kéz a kézben, érzésekkel tele, de mégis szégyenlősen mindenhova csak egymás szemébe nézve nem andalognak együtt át az életen. És, ahogy a lány félre tekint meglátja a kis virágszálat és sinte hallja, ahogy az kérleli. szakíts le! Így is tesz ... hova áshova, mint sem hajába tűzné a most leszedett és ezzel halálra ítélt, de még pompájában tündöklő kis utast. És hogy meddig fog ott utazni? egészen addig míg a fiú nevetve a lány felé nem fordul, hogy újra szemébe nézhessen és csókot válthassanak. ahogy megfogja a lány arcát, mert nem hiszi el milyen szép, ahogy végig simítja a haját, egszer és mégegyszer ... a virág pedig kihull. A pár pedig csak tovább halad és már el is feledkeztek róla.
 aztán jön egy pici gyerek, anyukával sétálnak az oviból hazafelé. Felveszi a virágot és újdonsült kis barátjára gondolva elkezdi tépkedni a leveleket, hogy választj adjanak a benne megfogalazódott egyszerű eldöntendő kérdésre: szeret vagy nem szeret? ... szeret jöt a válasz és a nagy örömben repült a megcsonkított virág, egészen az út széléig.
 És, hogy itt mi történt ... átment rajta egy kamion.

U.i.:
Az életben nncs happy end....aki nem így érzi az még nem a végén jár a dolognak....az élet vége a halál, mitől lenne az happy end

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!