Kék hírek

2019.06.12. 21:04

Egy kisbusz ütközött autóval Taktaharkánynál - Tíz gyerek és három felnőtt megsérült - Megrázó fotók

Egy személyautó és egy szlovák rendszámú busz ütközött össze. Ketten súlyosan megsérültek.

Egy felnőtt és egy gyerek súlyos sérüléseket szenvedett a Taktaharkánynál történt balesetben - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerda este az MTI-vel. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település térségében személyautó és egy szlovák rendszámú busz ütközött össze. A karambolban tizenhárman sérültek meg.


Győrfi Pál közlése szerint a súlyosan sérült nőnél és a tíz év körüli fiúnál csonttörés gyanúja merült fel. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak.

    

A szóvivő elmondta, hogy közvetlen életveszélyes állapotban senki sem volt. Tizenegy ember - köztük kilenc gyerek - könnyebb sérüléseket szenvedett. Valamennyi sérültet, helyszíni ellátásukat követően, a miskolci kórházba szállították - tette hozzá Győrfi Pál.

    

A baleset 17 óra körül, a 37-es számú főút 19. kilométerszelvényénél történt. Az útszakaszt teljes szélességében lezárták.

    

Az Észak-Magyarország úgy tudja, hogy szlovák gyerekeket szállított a kisbusz.

 

Egy kisbusz ütközött autóval Taktaharkánynál - Gyerekek sérültek meg



Korábban írtuk:


Tíz gyerek és három felnőtt sérült meg egy balesetben szerdán Taktaharkánynál, ahol egy kisbusz és személyautó ütközött össze - közölte a rendőrség a police.hu-n.


Taktaharkány közelében 17 óra körül a 37-es számú főút 19. kilométerszelvényénél személyautó és egy szlovák rendszámú busz ütközött össze.

    

Az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Taktaharkány és Újharangod irányába terelik.

    

Az Észak-Magyarország úgy tudja, hogy szlovák gyerekeket szállított a kisbusz.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!