Helyi sport

2018.03.31. 09:28

Megyei foci: lemondott a Kapuvár vezetőedzője - mutatjuk az eredményeket, nyilatkozatokat

A hazai pályán elvesztett mérkőzés után lemondott a Kapuvár edzője, Józsa Péter. A megyei labdarúgó bajnokságok hétvégi eredményei.

kisalfold.hu

Duna Takarék Megyei I. osztály


Ménfőcsanak–Lipót 1-1

Győr-Ménfőcsanak, 500 néző. V.: Horváth P.

Ménfőcsanak: Ficsór – Zámbó, Veres, Visy, Csonka (Püspök), Szekeres (Ködmön), Weitner, Orbán G. (Nagy Sz.), Németh B., Böcskey, Nagy B. Edző: Mayer János.

Lipót: Takács N. – Molnár M., Csete, Bella, Nyári (Schillinger D.), Zimonyi, Varga T., Bieder G., Vojnisek (Virág), Huszty, Füleki. Edző: Cseri Mihály.

Gsz.: Weitner, ill. Nyári. Kiállítva: Füleki.

Nagy volt a tétje a rangadónak, hiszen mindkét együttes szeretné megnyerni a bajnokságot. Az első 15 perc után egyenlő erők küzdelmét láthatta a szépszámú szurkolótábor. A hazai csapatnak az első félidő elején, míg a vendégeknek a szünet előtt volt több nagy helyzete. A 35. percben egy bal oldali támadás után Füleki adott középre és az érkező Nyári a hálóba lőtt. 0–1. A 40. percben egy jobb oldali szöglet után Weitner fejelte a hálóba a labdát. 1–1. Utána Ficsórnak volt még egy nagy védése és egy hibája is, de egyikből sem lett gól. A 54. percben 10 főre fogyatkozott a vendégcsapat, Fülekit állította ki a játékvezető. Ezután hiába támadott többet a mindent egy lapra feltevő lipóti együttes, az eredmény már nem változott, így nyitott kérdés maradt a bajnoki cím sorsa.

Jók: mindenki, ill. mindenki.

Mayer János: – Gyömöszölték egymást a csapatok. Egy gól itt, egy gól ott, a párharc tovább folytatódik.

Cseri Mihály: – Közel egy félidőt emberhátrányban futballozva is több gólszerzési lehetőségünk adódott, sajnos mégsem sikerült nyernünk. Gratulálok a csapatomnak.

Kálmán Tibor


SFAC–Rajka 0-0

 Sopron, Anger-réti pálya, 120 néző. V.: Horváth M.

SFAC 1900: Kéri-Horváth – Kelemen, Horváth P., Jakab, Barkovics, Varga G. (Olasz), Soós, Récsei (Göndöcs), Honyák, Füzi (Ebubechukwu), Kovács D. Edző: Urbán Flórián.

Rajka: Grebeshkov – Szalai Zs., Hirtl, Bauer, Batyanek, Bubeník (Madácsi), Diviak, Baják, Kireth (Gaszner D.), Lences, Belovic (Nyéki). Edző: Babai Dezső.

Időnként nyomasztó volt a hazaiak fölénye. A hősiesen küzdő rajkaiakat a remek formában védő kapusuk, illetve a kapufák is segítették. A második félidőben már helyzetbe is kerültek a vendégek. Rúgott gól nélkül csak döntetlenre futotta a soproniak erejéből.

Jók: Soós, ill. Grebeshkov.

Urbán Flórián: – Hiába dolgoztuk ki a helyzeteket, sajnos azokat ki is hagytuk.

Babai Dezső: – Sok sebből vérző csapatunk kiküzdötte az egy pontot.


Nyúl–Öttevény 2-0

Nyúl, 200 néző. V.: Vadász Cs.

Nyúl: Kiss A. – Németh M., Kapa Márkó, Töltősi, Herczeg, Visy (Kapa Martin), Varga P., Varga Zsombor, Varga Zsolt, Vörös Torma (Véghelyi), Rigó. Edző: Varga Péter.

Öttevény: Papp I. – Fuhrmann (Klement), Wágwenhoffer, Keszei, Varga J., Németh M., Hécz, Nagy L., Nagy R., Horváth B., Vígh. Edző: Germán Ferenc.

Gsz.: Varga Zsombor, Rigó.

Irreális, mély talajon a hazai csapat már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A szünet után rohamoztak a vendégek, de a nyúli kapus megakadályozta őket a gólszerzésben.

Jók: Kiss A., Kapa Árkó, Herczeg, Varga Zsombor, ill. mindenki.

Varga Péter: – Mindkét csapat nagyot küzdött a sárban. Győzelmünket az első félidőben szerzett két gólunknak köszönhetjük, így tudtunk nyerni a második játékrészben jól futballozó vendégekkel szemben.

Germán Ferenc: – Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Tizenöt perc kivételével tudtuk irányítani a mérkőzést. Sok helyzetet kihagytunk, az ellenfél kapusa remekül védett, ez okozta a vereségünket.


Gönyű–Hédervár 1–0 (0–0)

Gönyű, 100 néző. V.: Vadász Cs.

Gönyű: Tóth M. – Máté Sz., Kovács M., Végh, Böcz A. (Cseszregi), Kiss Z. (Lanzendorfen), Czeitler (Sovány), Tóth R., Sárközi, Pongrácz, Papp T. Edző: Kertész Balázs.

Hédervár: Babos – Széles, Szabó Sz. (Antalkovics), Molnár Á., Kovács K., Szabados G. (Dankó), Nagy Cs., Jász, Lappints, Leskó, Benczinger. Edző: Tiba Zoltán.

Gsz.: Böcz A.

A hazaiak végig fölényben játszottak, helyzeteik azonban csak pontrúgásból és távoli lövésekből adódtak, amelyekből a vendégek kapusa többet is csak bravúrral tudott hárítani. A Hédervárnak szinte helyzete sem volt, így megérdemelt a gönyűi győzelem.

Jók: mindenki, ill. Molnár Á., Nagy Cs.

Kertész Balázs: – Rájöttünk arra, hogy a győzelemhez akarni is kell. Jött is kettő, gratulálok a csapatnak.

Tiba Zoltán: – Előrejátékban keveset nyújtottunk, így megérdemelt a hazai győzelem.


Beled–Hegyeshalom 2–1 (1–1)

Beled, 100 néző. V.: Dombi L.

Beled: Soós – Kiss K., Varga D., Szemes, Könczöl, Bontó, Molnár Z., Varga T., Torma, Gábor Sz. (Molnár M.), Marton (Giczi). Edző: Csordás Csaba.

Hegyeshalom: Takács B. – Kónya (Orosz), Gláser, Régely, Derdák, Pál G. (Gyenge) Tóth F., Máté G., Csányi (Szalka.), Varga B., Skoda. Edző: Menyhárt Dénes.

Gsz.: Marton, Bontó, ill. Skoda. Kiállítva: Tóth F., Skoda.

Sárdagasztós mérkőzésen úgy tűnt, hogy a hazai csapatot jobban megzavarta a két hegyeshalmi játékos kiállítása. Mindkét kapu előtt adódott gólhelyzet, a belediek harcos játékkal tartották otthon a három pontot.

Jók: Kiss K., Könczöl, Molnár Z., ill. mindenki.

Csordás Csaba: – A mai siker az elvégzett két és fél hónap munkájának a gyümölcse, jutalomba kaptuk az élettől. Megdöbbentő viszont számomra, hogy a hazai közönség előtt ennyire félt a fél csapat, de a győzelem mindennél többet ér. Három meccs, három győzelem, gratulálok a csapatnak.

Menyhárt Dénes: – Vannak győzelemmel felérő vereségek is. Mínusz ötös létszámban is több lehetőségünk volt a gólszerzésre. Gratulálok a fiúknak, a sportszerű beledi csapatnak pedig sok sikert kívánunk.


Bácsa–Fertőszentmiklós 1–1 (0–0)

Bácsa, 80 néző. V.: Herm.

Bácsa: Katona T. – Kun, Kurucz, Kulcsár, Korsós Gy., Gajdos, Veller, Katona V., Bögöly, Posta, Kalmár. Edző: Korsós György.

Fertőszentmiklós: Majer – Kovács-Galavics M. (Fábián), Keresztes, Galambos, Ratatics, Ambrus Cs., Bokán (Ferenczy), Ambrus A. (Kovács Máté), Holzmann, Kovács B., Péter D. Edző: Majoros Zoltán.

Gsz.: Kun, ill. Bokán.

A mérkőzést a vendégcsapat kezdte aktívabban, majd a hazai együttes ragadta magához a kezdeményezést. Helyzetek sorát dolgozta ki, de gólt mégsem sikerült elérnie. A második félidő elején egy kontratámadást követően szerzett vezetést a vendéggárda, majd a hazai csapat egy tudatos szabadrúgásgóllal egyenlített.

Jók: Kulcsár, Kun, Kalmár, ill. Majer, Ambrus A., Ambrus Cs., Keresztes, Bokán.

Korsós György: – Tompán futballoztunk. A döntő helyzetekben rossz döntéseket hoztunk, emiatt elvesztettünk két pontot.

Majoros Zoltán: – Orkánerejű szélben, mély talajú pályán a hazaiaknak több helyzetük volt, de úgy érzem, a döntetlen igazságos.


Győrszentiván–Jánossomorja 0–0

Győrszentiván, 100 néző. V.: Horváth Z.

Győrszentiván: Kasza – Halász, Bieder A., Stefanits, Hanicz, Kertész (Takács P.), Vadász (Szalai Sz.), Szabó P., Czuppon (Szőke), Lenhardt, Bieder T. Edző: Zsédely Attila.

Jánossomorja: Tüske – Takács B., Fettik, Cseri, Soós, Maidics, Kantó, Gaál Z., Menyhárt, Tóth K., Horváth M. (Horváth R.). Edző: Varga Róbert.

A viharos szélben nem alakult ki folyamatos játék. A két csapat becsülettel gyűrte egymást, végül igazságos döntetlen született.

Jók: Kasza, ill. Gaál Z., Menyhárt, Soós.

Zsédely Attila: – Nem tudtuk megismételni az előző heti jó teljesítményünket, így az egy pontnak is örülnünk kell.

Varga Róbert: – A kapu előtti határozatlanságunk miatt itthagytunk két pontot. Sok sikert kívánok a szentiváni sportbarátoknak.


Kapuvár–Lébény 1–2 (1–0)

Kapuvár, 100 néző. V.: Krasznai.

Kapuvár: Vass K. – Horváth P., Böcskör Gy., Győrvári, Böcskör Zs., Bognár L., Tar, Árki, Szabó Sz. (Lukácsi), Debreczeni, Kerékgyártó (Mozsolits). Edző: Józsa Péter.

Lébény: Gadavics – Horváth M., Mészáros P., Fenesi (Károlyi), Domoszlai, Süveges (Élő), Pintér (Terdik), Hegedüs A., Boczor, Szücs G., Németh D. Edző: Pék László.

Gsz.: Tar, ill. Szücs G. (2).

Nehéz talajú pályán küzdelmes meccset játszott a két hasonló képességű csapat. Több veszélyes kontrát is vezetett a hazai együttes. A három pontot egy vitatható büntető döntötte el.

A mérkőzés után lemondott a Kapuvár edzője, Józsa Péter. Sajnos bővebb tudósítást nem kaptunk a találkozóról, így az edzői nyilatkozatokat sem tudjuk közölni.


Tudósítottak: Németh László (Nyúl), Erdélyi Géza (SFAC 1900), Vígh Tibor (Gönyű), Horváth Zoltán (Beled), Marx Attila (Bácsa), Pék Anita (Győrszentiván).

 

Ménfőcsanak - Lipót >>



Aranyhal Étterem Megyei II. Győri csoport

Nagyszentjános-DAC 2-2

Pápateszér-Kajárpéc 2-5

Győrasszonyfa-Győrújbarát 1-1

Pápateszér–Börcs

Győrújfalu–Rábapatona 1-1

Győrasszonyfa-Tarjánpuszta–Győrzámoly 1-1

Pannonhalma–Abda 0-2

Nagyszentjános–Koroncó 0-3

Enese–DAC 1-3

Tét–Győrújbarát 3-5

Kajárpéc–Bőny 3-4


Orchidea Hotel Megyei II. Mosonmagyaróvári csoport

Győrsövényház-Kimle 1-7

Püski-Máriakálnok 2-4

Dunaszeg–MITE 5-0

Püski–Mosonszentmiklós 1-2

Halászi–Kimle 4-3

Levél–Máriakálnok 0-5

Dunakiliti–Kunsziget 1-1

Győrsövényház–Darnózseli 2-2

Károlyháza–Bezenye 4-1

Mosonszolnok–Ásványráró.4-0


Megyei II. Soproni csoport

 Iván–Vitnyéd 6-3

Bősárkány–Répcementi 0-2

Szany–Lövő 4-0

Hegykő–Kópháza 5-0

Rábaszentandrás–Nagycenk elmaradt

Rábapordány–Veszkény elmaradt

Petőháza–Sopronkövesd 5-0


Pálya-Vasút Megyei III. Győr-Keleti csoport

Veszprémvarsány-Pázmándfalu 3-1

Ikrény–Tényő 2-0

Veszprémvarsány–Pér

Pázmándfalu–Győri Cápák 3-0

Mezőörs–Bakonyszentkirály 1-9

Vámosszabadi–Écs elmaradt

Mindszentpuszta–Sokorópátka 2-0

Töltéstava–Győrság 3-2

Bakonyszentlászló–Bajcs


Zefiro Megyei III. Győr-Mosonmagyaróvári csoport

Rábaszentmihály–Markotabödöge 1-5

MITE II–Mecsér elmaradt

Újrónafő–Rábacsécsény 3-0

Dunaszentpál–Bezi 10-0

Győrszemere–Felpéc

Gyarmat–Kóny 2-4


Megyei III. Mosonmagyaróvár-Északi csoport

Győrújfalu II–Dunasziget 0-4

Sport 36–Győrladamér 4-2

Mosonszentmiklós II–Várbalog 4-1

Mosonudvar–Bácsa II 0-6


Áki Mobil Megyei III. Csornai csoport

Magyarkeresztúr–Bágyogszovát 3-2

Babót–Egyed

Rábakecöl–Szil 3-3

Kisfalud–Farád 2-4

Rábatamási–Mihályi 0-4

Vág–Himod 1-1

Bogyoszló–Osli 3-2


Megyei III. Soproni A csoport

Répcevis–Pereszteg 3-1

Fertőendréd–Fertőrákos 5-1

Sopronhorpács–Egyházasfalu 4-1

Nagylózs–Csapod 2-3


Megyei III. Soproni B csoport

Harka–Agyagosszergény 2-2

Újkér–Fertőd II

Und–Zsira 2-1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában