győzelem

2020.03.12. 08:37

Férfi kosárlabda NB I – Újabb SKC-bravúr nézők és nélkül

kisalfold.hu

SKC – Szolnoki Olajbányász 85-73 (25-17, 16-22, 21-15, 23-19)

Sopron, zárt kapuk mögött, V.: Győrffy, Frányó, Győrfy.

SKC: Kinney 9, THOMPSON 20/6, Takács, Rivers 10/6, CARTER 15. Cs.: FAZEKAS 6/3, JOGELA 23, Molnár M., Werner 2. Edző: Kosztasz Flevarakisz.

Szolnok: JONES 19/6, Price 9/3, Kovács 7/3, Juhos 2, CAKARUN 16. Cs.: TUCKER 18/12, Krsztics 2, Taiwo, Rudner. Edző: Gasper Potocnik.

Sem szurkolóira, sem pedig egyik kulcsjátékosára, a meccs előtti napon belázasodó Supola Zoltánra nem számíthatott az SKC a szolnokiak elleni hazai találkozón.

Kosztasz Flevarakisz: – Ez a győzelem nekem sok szempontból értékesebb, mint a Falco elleni siker. Egyrészt nagyon nehéz pár nappal egy olyan olyan fényes siker után, mint a bajnok legyőzése újra felpörögni, de örülök, hogy a sikerült, másrészt sem a beteg Supolára, sem pedig a nekünk mindig rengeteget segítő szurkolókra nem számíthattunk, éppen ezért ezt a győzelmet azon szurkolóinknak ajánljuk, akik a csarnok mellett buzdítottak bennünket, jó volt hallani őket! Nagyon remélem, ez az egész világra kiható vírus-ügy hamarosan megoldódik. Természetesen első az emberek egészsége, de azért nézők nélkül a kosárlabda nem az igazi. Egy nagyon jó csapatot győztünk le, sok sikert kívánok a bajnokság hátralévő részében a Szolnoknak.

Gasper Potocnik: – Gratulálok a Sopronnak, teljesen megérdemelten győzött. Nehéz helyzetben, nyomás, győzelmi kényszer alatt játszottunk – sokkal inkább szívvel, mint ésszel. Hibáinkat a Sopron kihasználta, sok pontot dobott második esélyből. Nehéz helyzetben vagyunk, azon dolgozunk, hogy minél előbb visszataláljunk a győzelem útjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában