Női foci

2024.05.20. 10:05

Sorozatban harmadszor lesz FTC–ETO döntő - Hétfőn kezdődik a finálé Budapesten

Véget ért a női NB I alapszakasza és már a rájátszásra, a döntő ütközetekre készülnek az érintett csapatok. A bajnoki finálét – immáron harmadik éve –, most is az ETO és a Ferencváros vívják. Az első összecsapás hétfőn lesz.

Kisalföld.hu

A bajnoki döntő két győztes mérkőzésig tart, az első összecsapás hétfőn 15.45 órakor kezdődik a budapesti Kocsis Sándor Sportközpontban. A második mérkőzés május 23-án csütörtök, 17.30 órakor lesz Győrben, az ETO-stadionban. A harmadik találkozót (ha szükséges) május 26-án,  vasárnap, 20 órakor, Budapesten, a Groupama Arénában rendezik.

A sűrű programnak „köszönhetően”, nem akármilyen erőpróba vár tehát a lányokra, hiszen adott esetben, hat nap alatt, három mérkőzésen kell szerepelniük.  Remélhetőleg, főként a hazai találkozóra, sok győri szurkoló látogat majd ki a stadionba, hogy szurkoljon az ETO-nak. A győri futballista lányok maximálisan megérdemlik a támogatást, hiszen idén a város egyetlen kupagyőztes együttese, amely sikere esetén, a város egyetlen élvonalbeli bajnokcsapata is lehet. A mérkőzéseket élőben közvetíti majd az M4Sport televízió.

A szintén két győzelemig tartó bronzcsatában, az MTK és a Puskás Akadémia lép pályára. Az élvonalból a Budaörs és a Fehérvár esett ki, helyettük várhatóan a Bp. Honvéd és a Pécs érkezik majd a másodosztályból.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában