Labdarúgás

2024.04.07. 20:06

Zsinórban harmadszor nyert az ETO az NB II-ben - Kuznyecov kiemelte a szurkolók szerepét

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

ETO FC Győr–Soroksár 2–0 (0–0)
Győr, ETO Park, 2078 néző. V.: Sipos.
ETO: Ruisz – Kiss M., Szépe, Boldor (Szujó, 58.), Vianna – Tóth R. – Diarra (Hamed, 90+2.), Skvarka, Bumba (Anton, 90+2.), Csontos (Boschilia, 87.) – Kröhn (Huszár, 87.). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Soroksár: Mergl – Króner, Shadirac, Kékesi, Kaján – Tóth A., Németh E. – Gálfi (Varga Z., 68.), Köböl (Dragóner, 68.), Korozmán (Borbély, 81.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter.
Gsz.: Bumba (57., 11-esből.), Skvarka (90.).

57. perc: Diarra lövésébe Shadirac ért bele kézzel. Sipos büntetőt ítélt. Bumba a jobb alsó sarokba lőtte a 11-est. Mergl a másik oldalra vetődött. 1–0.
77. perc: Kröhn kerül helyzetbe, a kimozduló Mergl mellett azonban nem tudta elrúgni a labdát. A kipattanót Kröhn Bumba elé készítete le, a győri 10-es a jobb felső sarok fölé lőtte a labdát.
83. perc: Varga Z. jobbról, 17 méterről lőtt kapura. Ruisz szögletre ütötte a labdát.
90. perc: Diarra passzára remek ütemben érkezett Skvarka, és 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 2-0.
90+3. perc: Boschilia 16 méterről lőtt, két játékoson is megpattant a labda, így perdült a jobb kapufára. 
Az első félidő szinte nem hozott gólszerzési lehetőséget, A szünet után büntetőből szerzett vezetést a hazai csapat és végül küzdelmes mérkőzésen megszenvedett a három pontért.
Kuznyecov Szergej: 

Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ahol egy erős és szervezett ellenféllel találkoztunk. Örülök, hogy a csapat megmutatta azt a karakterét, amire az ilyen meccseken szükség van ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Megtettünk egy fontos lépést, amiből van még hátra hét. Remélem, hogy fordulóról fordulóra egyre magabiztosabbak és jobbak leszünk. Szeretném kiemelni a szurkolókat, akik egyre többen jönnek ki a stadionba. Fontos, hogy közösen valósítsuk meg az álmunkat!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában