Női kézilabda

2024.04.11. 12:35

Újabb megtiszteltetés érte Eduarda Amorimot, a Győri Audi ETO KC egykori kiválóságát

A Brazil Olimpiai Bizottság etikai tanácsába választották be a közelmúltban a győri női kézisekkel ötszörös BL-győztes, hazája válogatottjával világbajnok egykori kiválóságot.

Kisalföld.hu

Eduarda Amorim az olimpiai mozgalom tagja lett.

Fotó: MW

Közösségi oldalán számolt be az újabb örömhírről Eduarda Amorim.

"Nagy örömmel és büszkeséggel szeretném megosztani a különleges hírt: beválasztottak a Brazil Olimpiai Bizottság etikai tanácsába, és már esküt is tettem. Igazán izgatott vagyok, hogy ilyen fontos testület tagja lehetek, és várom, hogy érdemi módon hozzájáruljak az olimpiai mozgalom integritásának és etikai értékeinek előmozdításához. Szeretném kifejezni mély hálámat, amiért bíztatok bennem, hogy vállaljam ezt a nagy felelősséget. Köszönöm a közgyűlés tagjainak, a konföderációs elnököknek és mindenkinek a támogatást! Továbbá Paulo Wanderley elnöknek a lehetőségért. Számíthatnak rám. Mindig eszembe jut egy olyan mondat, ami a sport lényegét tükrözi: A sportban az igazi nagyságot nem csak a győzelmek mérik, hanem a becsületesség is. "

Amorim egyébként a májusi, Vipers elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójára ismét Győrbe jön, a meccs előtt visszavonultatják a 18-as mezszámát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában