Női kézilabda

2024.04.01. 10:17

Az Audi ETO egykori kiválósága, Eduarda Amorim májusban visszatér Győrbe

A Vipers elleni BL-negyeddöntőre visszatér Győrbe Eduarda Amorim, akit nagy megtiszteltetés ér. Erről is beszélt egy macedón portálnak adott nterjújában.

Kisalföld.hu

Hamarosan újra Győrbe látogat Eduarda Amorim.

Fotó: MW-archívum

A macedón 24rakomet.mk készített cikket Eduarda Amorimmal, a Győri Audi ETO KC korábbi kiválóságával. A cikkben a játékos felidézte a pályafutása kezdetét, illetve beszélt arról, mivel foglalkozik azóta, hogy befejezte a pályafutását és édesanya lett.

 

Azt is elárulta, miért távozott Győrből, és azt is, miért jön hamarosan újra Győrbe.

"Győrben szerettem volna befejezni a pályafutásomat, de az utolsó szezon már nagyon kimerítő volt számomra. Nem volt bennem elég energia, nem volt semmi, ami motiválhatott volna, kaotikus volt a légkör, ráadásul az edző és a vezetőség között sem volt meg az összhang. Azt gondoltam, nem így, nem ilyen érzéssel akarok elbúcsúzni a kézilabdától. Szóltam a menedzseremnek, hogy el akarok menni. Sokan nem tudták megérteni, hogy Oroszországba szerződtem, de Rosztovban újra szabadnak éreztem magam és csak a játékra kellett koncentrálnom. Boldog voltam, sajnáltam, hogy a háború miatt távoznom kellett. Utána Romániába mentem, reméltem, hogy a CSM Bucurestivel a Bajnokok Ligája négyes döntőjében fejezhetem be a játékot, de nem sikerült bejutnunk, ami miatt sírtam” – mondta Amorim, akit május elején nagy megtiszteltetés ér Magyarországon.

"Győrben visszavonultatják a mezemet a májusi BL-negyeddöntő során. Nagy megtiszteltetés, nagyon érzelmes és gyönyörű lesz ismét ott lenni" – árulta el a korábbi brazil klasszis.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában