Labdarúgás

2024.04.14. 17:17

NB III foci - Otthon tartotta a 3 pontot a Sopron + edzői nyilatkozat

Jó iramú kemény, küzdelmes mérkőzésen sportszerű játékot láthattak a szurkolók.

Páder Vilmos

Caola SC Sopron-Puskás Akadémia II 2-1 (1-0)
Sopron, 550 néző. V.: Németh G.

SC Sopron: Auer - Bokor, Fendrik, Balogh, Reseterits - Kocsis Á., Szabados, Végh (Baumgartner, 62.), Sipőcz (Kalász, 72.) - Szabó T. (Maka, 77.). Vezetőedző: Bücs Zsolt.
Puskás Akadémia II: Zima - Makara, Vajda, Umathum, Fodor - Janyickij, Juricic (Kern, 75.), Dymytriiev, Szabari (Halász, 46.) - Magasföldi (Pyshchur, 46.), Vékony (Demeter, 60.). Vezetőedző: Vanczák Vilmos.

Gsz.: Kocsis Á., 12., Szabó T. 47., ill. Kern, 76.
12. p.:  Kocsis kapott kitűnő átadást, a szemfüles csatár 16 méterről bombázta a kapu jobb oldalába a labdát. 1-0.
47. p.: Szabó Tamást indították a védők, a csatár kitört a védők gyűrűjéből, éles szögből az alapvonalról lőtt a bal sarokba. 2-0.
76. p.: Makarát buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Kern értékesítette. 2-1.

Jó iramú kemény, küzdelmes mérkőzésen sportszerű játékot láthattak a szurkolók. A Sopron már az első félidőben lezárhatta volna a találkozót, végül megküzdöttek a három pontért. Gyenge játékvezetés mellett a Sopron győzelme megérdemelt.

Bücs Zsolt: - Nagyon jó iramú mérkőzést láthattak a szurkolók. 70-75 percig jól játszottunk. Rá kellett volna rúgnunk a harmadik gólt. Utána nagyot küzdöttek a srácok, küzdöttünk, csúsztunk-másztunk. GRATULÁLOK A CSAPATNAK!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában