Férfi kosárlabda

2024.04.16. 08:34

NB I – Negyven perc jó játék kell a Sopron KC-tól az egyenlítéshez

A papírformának megfelelően az Alba hazai győzelmével kezdődött a Sopron KC és a székesfehérváriak párharca a bajnoki negyeddöntőben. Kedden 19 órakor a Novomatic-arénában csapnak össze a felek, a cél az egyenlítés a párharcban.

Kisalföld.hu

A kék mezes soproniaknak végig koncentrálni kell, ha nem szeretnének 2–0-s hátrányba kerülni.

Fotó: hunbasket.hu

Az első meccs tapasztalataiból kiindulva Gasper Potocnik, az SKC vezetőedzője azt emelte ki: nem szabad olyan gyengén kezdeni, mint ahogyan tették az első meccs első és második félidejében.

„Az első félidő gyenge kezdése után még sikerült visszajönni, szünet után viszont már nem, akkor az Alba igazolta, miért is zárta a második helyen az alapszakaszt. Egyes időszakokban azért megmutattuk, hogy ha koncentráltan, szervezetten védekezünk és okosan támadunk, fel tudjuk venni velük a versenyt. Ahhoz, hogy ilyen erős ellenfelet legyen esélyünk elkapni, negyven percen át csúcsformában vagy legalábbis annak közelében kell játszanunk. Bízom a srácokban, a közönségünk most mögöttünk áll majd, szurkolóink nagyon sokat segíthetnek a fiúknak. Optimistán várom a mérkőzést, amely után remélem, szurkolóink boldogok lesznek és büszkék ránk. Hogy ez így történjen, annak érdekében biztos, hogy megpróbálunk mindent kiadni magunkból” – mondta Gasper Potocnik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában