Labdarúgás

2024.04.28. 20:09

Labdarúgó NB II - A Győr kiütötte és kiejtette a Mosonmagyaróvárt

A héten edzőváltáson átesett Győr kiütéses, 5-0-ás győzelmet aratott a sereghajtó Mosonmagyaróvár vendégeként, így a házigazdák kiesése biztossá vált a labdarúgó NB II-ből - írja az MTI.

Kisalföld.hu

A 30. fordulóban a feljutásért küzdő élcsapatok közül csak a harmadik Győr tudott nyerni, a második Vasas és a negyedik Szeged egyaránt döntetlent játszott, így az angyalföldiek előnye egy pontra csökkent a Győrrel szemben, a Szeged pedig továbbra is három pontra van tőle.
Az éllovas Nyíregyháza hétfőn lép pályára Ajkán és már egy döntetlennel bebiztosítja feljutását, a győzelem pedig egyúttal másodosztályú bajnoki címet is jelentene Timár Krisztián együttesének.
A héten a BVSC-nél is trénert váltottak és ez a zuglói csapatnak is lökést adott, mivel vasárnap legyőzte a Csákvárt, ezzel elmozdult a kieső helyről és jelenleg a 14., egy ponttal megelőzve a 15. Pécset.

hétfőn játsszák:
FC Ajka-Nyíregyháza Spartacus FC 20.00
Az élcsoport: 1. Nyíregyháza Spartacus FC 67 pont/29 mérkőzés, 2. Vasas FC 58/30, 3. ETO FC Győr 57/30, 4. Szeged-Csanád Grosics Akadémia 55/30

Merkantil Bank Liga, NB II

Vasárnap
Gyirmót FC Győr–Kozármisleny 3–5 (FOTÓK)
BVSC-Zugló–Csákvár 1–0
Szeged–Soroksár 0–0
Credobus Mosonmagyaróvár–ETO FC Győr 0–5 (FOTÓK)
PMFC–Haladás 1–1
Kazincbarcika–Budapest Honvéd 1–0
Vasas–Tiszakécske 1–1
Budafok–BFC Siófok 1–0
Hétfő
FC Ajka–Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában