Az ETO egy pontra megközelítette a Vasast

2024.04.28. 20:43

Borbély Balázs: Elsősorban fejben kellett felrázni a társaságot

Kisalföld.hu

Fotó: Kerekes István

Az új edzőtől lendületet kapó zöld-fehérek korán megszerezték a vezetést és már az első félidőben olyan előnyre tettek szert, amellyel megalapozták a három pont begyűjtését. A szünet után a visszatérő Farkas egy újabb góllal kialakította a végeredményt. Az ETO jó játékkal könnyű, de fontos győzelmet aratott a hazai csapat ellen. Ruisz Barnabás betegsége miatt hiányzott a győri csapatból, a helyére került Gyurákovics Erik jól védett.

A Mosonmagyaróvár dicséretére váljék, hogy sokgólos hátrányban sem adta fel, ezzel együtt vasárnap kiesett az NB II-ből.

A Vasas döntetlent játszott, az előnye így egy pontra csökkent az ETO-val szemben.

Nagy Ádám: -Az első félidőben három szögletből három gólt kaptunk, ez megpecsételte a sorsunkat. Az ETO ilyen különbséggel is megérdemelten győzött.

Borbély Balázs: - Nincs könnyű hét mögöttünk, hektikus napjaink voltak. Elsősorban fejben kellett felrázni a társaságot. Az első félidővel maximálisan elégedett vagyok, de vannak hibák, amiket még ki kell javítani.

Percről percre

9. perc: Ígéretes helyről végezhetett el szabadrúgást az ETO. Anton a bal felső sarkot vette célba, Slakta bravúrral védte a lövést.

10. perc: Jobb oldali győri szöglet után Vingler visszagurította a labdát Bochiliának, aki 18 méterről a jobb felső sarokba lőtt. 0-1.

17. perc: Boschilia jobb  oldali beadása megtalálta a hosszú oldalon egyedül érkező Bumbát, aki 6 méterről a rövid alsó sarokba lőt. 0-2.

21. perc: Jobb oldali szöglet, ugyanaz a variáció volt, mint az első gólnál, csak ezúttal Csontos kapta a labdát, aki 22 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. Slakta beleért a labdába, de védeni nem tudott. 0-3.

33. perc: Jobb oldali szöglet után Boldor középen megcsúsztatta a labdát, a hosszú kapufánál álló Bumba pedig közelről a hálóba lőtte. 0-4.

74. perc: Vera jobb oldali beadására Farkas érkezett a túlsó kapufánál. Elsőre még Slaktát találta el, a kipattanó labdát aztán közelről a hálóba küldte. 0-5.

85. perc: Gyurákovics hatalmas védése után Kapornai  a kapu torkából lőtte mellé a labdát.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–ETO FC GYŐR 0–5 (0–4)  
Mosonmagyaróvár, 1000 néző. Vezeti: Zimmermann.
MOSONMAGYARÓVÁR: Slakta – Simita, Czingráber, Deák I., Bekker – Kapornai, Végső (Gáncs, 85.) – Csóka (Vukaszovics, 74.), Illés D. (Szabó B., 62.), Horváth K. (Papp L., 85.)– Szendeff (Puhtyejev, a szünetben). Vezetőedző: Nagy Ádám.
ETO: Gyurákovics – Vera (Diarra, 78.), Szépe, Boldor, Csontos D. – Vingler (Urblík N., 62.), Anton – Boschilia (Riquelme, 78.), Skvarka, Bumba – Lukics (Farkas B., 62.). Vezetőedző: Borbély Balázs.

Gólszerző: Boschilia (10.), Bumba (17. és 33.), Csontos (21.), Farkas B. (74.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában