kisalfold.hu videó

2024.04.13. 18:52

Andersen Liga – Az aranyérem küszöbén az UNI Győr ETO HC, vasárnap bajnok lehet - Videón a győri játékos sérülése

Az UNI Győr ETO HC idegenben is győzött, így egy győzelemre került a bajnoki címtől.

Kisalföld.hu

A zöld-fehérek végül aranygóllal győztek Jászberényben.

Fotó: Gémesi Balázs

Lehel HC–UNI Győr ETO HC 4–5 (2–2, 2–2, 0–0, 0–1)

Jászberény, Andersen Liga-döntő, 2. mérkőzés, 300 néző. V.: Molnár M., Juhász.

ETO HC: Kornakker – Fekete B. 1, Takács, Makovics 1, Nagy M. (2), Csata. Cs.: Csölle 1, Vojnits, Madácsi 1, Odnoga 1, Almási (1), Vas (1), Láday Á., Koczkás, Sipák, Lévai, Láday B. (1), Horváth R., Kiss Á., Jábor (1). Játékos-edző: Odnoga Mátyás.

Gsz.: Tiurikov (6., 26.), Borbát (19.), Fedorin (40.), ill. Odnoga (2.), Csölle (19.), Madácsi (35.), Makovics (40.), Fekete B. (65.).

Óriási küzdelemben, hosszabbításban sikerült a győrieknek a Lehel HC-t felülmúlni az Andersen Liga döntőjének második mérkőzésén. A meccs során két kulcsjátékos (Odnoga Mátyás és Madácsi Benedek) is megsérült, akiket ellátásra a jászberényi kórházba kellett vinni. Előbbinek a bokája sérült, utóbbi pedig a góljánál sérült meg a nyakán, mikor a lemaradó védőjátékos az ütőjével utánanyúlt, és nyakon vágta a győriek gólzsákját. Jó eséllyel Madácsi ott lesz a vasárnapi, győri találkozón. A győriek nagy küzdőszellemről tettek tanúságot és minden korongért megküzdve az extra játékidőben „aranygóllal“ zárták le a találkozót.

Ezzel a győzelemmel már 2–0-ra vezetnek a három nyert mérkőzésig tartó párharcban, így vasárnap 18.30-kor hazai közönség előtt lesz lehetőségük elhódítani a trófeát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában