Női kézilabda

2024.03.16. 08:40

Európa Liga – A Beszterce következik az MKC számára a sorozat negyeddöntőjében

Szombaton 20 órakor az Európa Liga negyeddöntőjével folytatódik az erőltetett menet a Motherson Mosonmagyaróvár számára.

Kisalföld.hu

Pásztorék szeretnének szombaton este is örülni.

Fotó: Nagy Gábor

A klub története során először érte el az egyenes kieséses szakaszt. Gyurka János együttese a jó erőkből álló Besztercét fogadja, amely a csoportjában a francia Nantes-ot, a német Bensheimet és a lengyel Lublint is megelőzve, öt győzelemmel és egy döntetlennel végzett az élen.

„Nehéz mérkőzésre számítunk – mondta Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. 0ľ A Gloria Bistrita játékosai nagyon magas szinten kézilabdáznak, akár a külföldi, akár a román kézilabdázókat nézzük. Magabiztosan nyerték a csoportjukat, idegenben legyőzve a Nantes csapatát. Mindent beleadunk a szombati mérkőzésen, próbáljuk kiszolgálni a közönségünket. A sérülések miatt néhány nehézséggel is szembe kell néznünk, de igyekszünk helyt állni a nehezítő körülmények ellenére.”

Az MKC múlt hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjében is bebizonyította, hogy bárkivel képes felvenni a versenyt.

„Idén nagyot léptünk előre minden fronton – ezt már Stranigg Zsófia, a csapat balszélsője mondta. – Remélem, hétvégén sikerül teljesíteni az álmunkat, és legyőzzük a Gloriát. Mindent megteszünk, hogy sikerrel vegyük ezt az akadályt is.”

A Motherson Mosonmagyaróvár-Gloria 2018 BN Beszterce mérkőzést szombaton 20 órakor rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában