Jégkorong

2024.03.03. 10:27

Andersen Liga – Első helyen jutott a rájátszásba az UNI Győr ETO HC

Az FTC otthonában is nyert, így az alapszakaszt az első helyen zárta az UNI Győr ETO HC a jégkorong Andersen Ligában.

Kisalföld.hu

Fontos győzelmet aratott a győri együttes.

FTC-Telekom–UNI Győr ETO HC 4–7 (1–1, 0–2, 3–4)

Budapest, Andersen Liga-mérkőzés, 50 néző. V.: Szabó M., Kedves.

ETO HC: Róth – Csölle 2 (1), Majoross 1 (1), Almási 1 (2), Horváth R., Madácsi (2). Cs.: Fekete, Takács, Sipák, Farkas, Lévai, Láday Á., Vas (1), Jábor 1 (1), Kiss Á. (3), Odnoga 2 (1), Vojnits. Játékos-edző: Odnoga Mátyás.

Gsz.: Modok (12.), Rácz (44.), Ábrahám (51., 56.), ill. Almási (3.), Csölle (24., 31.), Majoross (45.), Odnoga (49., 60.), Jábor (57.).

A győriek abban a tudatban léptek jégre, hogy győzelem esetén megnyerik az alapszakaszt. Ennek megfelelően hamar vezetéshez jutottak, de a Fradi egyenlíteni tudott a harmad közepén. A második szakaszban Csölle duplájával ismét a vendégeknél volt az előny, a hazaiak azonban rendre felzárkóztak, az utolsó harmadban négy és fél perccel a vége előtt mindössze egy gól volt a különbség (4–5), de egy perc múlva Jábor betalált, majd a legvégén Odnoga is eredményes volt, így végül ha nehezen is, de behúzta a kötelező győzelmet az UNI Győr ETO HC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában