Hosszabbításban vesztett

2024.02.04. 17:25

Labdarúgó NB II - Bosszantó vereséggel debütált az új edző Mosonmagyaróváron

Az utolsó pillanatban kapott góllal kapott ki Kazincbarcikától a Mosonmagyaróvár.

Szeitz Tibor

Forrás: Schutterstock

Kazincbarcika-Credobus-Mosonmagyaróvár 1–0 (0–0)

Kazincbarcika, 400 néző. V.: Káprály.
Kazincbarcika: Bánhegyi – Székely, Szekszárdi, Heil, Papp M., Kotula  – Szabó Balázs (Süttő, 57.), Kártik (Ádám, 83.), Pekár (Ternován, 57.)  – Pethő B., Pinte (Gante, 73.). Vezetőedző: Csábi József.
Credobus Mosonmagyaróvár: Auerbach –Simita, Tullner (Papp Sz., 46.), Czingráber, Horváth K. –  Illés, Radics (Vukasovic, 46.), Kapornai (Gáncs, 89.) – Csóka (Bekker, 71.), Szabó Bence– Szendeff. Vezetőedző: Nagy Ádám.
Gsz.: Kotula (94.).

94. p: Süttő lőhetett egy szabadrúgást az óvári térfél közepéről a kapu elé, a lefejelt labdára Kotula érkezett, aki 6 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, Auerbach csak belepiszkálni tudott  alabdába. 1–0.

A Lajta-partiak hét közben Auerbach Martin, Kapornai Bertalan és Bekker Roland személyében három fiatal, mégis tapasztalt labdarúgóval erősítették meg keretüket, közülük előbbi kettő Nagy Ádám kezdőcsapatában kapott helyet.

A első félidő kiegyenlített játékot hozott, a hazaiak egy leshelyzetből szerzett, ám érvénytelenített találatig jutottak, a vendégek részéről főképp Szendeff játéka volt agilis. A fordulás után öt perccel egy szögletet követően csaknem megszerezte a vezetést a Mosonmagyaróvár, ám Simita fejesét Bánhegyi bravúrral hárította. A hajrában többet kezdeményeztek a hazaiak, az óváriak viszont kontrából voltak kapura vezélyesek. A ráadásban a kapuba talált a hazai csapat, így a sereghajtó bár sokáig tartotta magát, pont nélkül utazhatott haza Kazincbarcikáról.

Nagy Ádám: – Kilencvenhárom percig nem érhette bírálat a csapatot, amely a bekapott gólig jól játszott, kiegyenlített volt a mérkőzés. Sajnos hiányoznak az olyan karakterek, akik a gólt megelőző hasonló szituációkban jól tudnának dönteni. Ezzel együtt nincs bennem negatív érzés, fiatalok vagyunk, megyünk, küzdünk tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában