Labdarúgás

2023.12.01. 07:39

Tóth Rajmund 2026 nyaráig hosszabbított az ETO-val

Az ETO fiatal játékosa, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította a szerződését, amely így 2026 nyaráig szól.

Kisalföld.hu

Tóth Rajmund 2015-ben, 11 esztendősen került az ETO-ba a Győrújfalu csapatától. A ranglétrát végigjárva, 2021-ben mutatkozott be az NB III-as ETO Akadémia színeiben, ahol még abban a szezonban alapemberré vált. Az első csapatban tavaly, a DVTK otthonában szerepelt először bajnoki mérkőzésen, majd egy sikeres nyári felkészülés után állandó csapattaggá vált.  

Töretlen fejlődésének köszönhetően a vezetőség meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését, és azt remélik tőle, hogy nagy hasznára lesz az együttesnek a célok elérésében.

Tóth Rajmund hálás a bizalomért, amit a pályán mutatott teljesítményével szeretne meghálálni.

- Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben is az ETO sikereiért küzdhetek – kezdte Tóth Rajmund a klub honlapján. - Úgy érzem, komoly lehetőséget kapnak itt a fiataloknak a bizonyításra. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a pályafutásunk elején egy ilyen csapatban szerepelhetünk. Bízom benne, hogy sok lehetőséget kapok, amivel élni is tudok, így segíthetem a klubot, hogy vissza kerüljön oda, ahol a helye van!

Köteles László sportigazgató elégedett a fiatal játékos teljesítményével, természetesen a vezetőség is boldog, hogy sikerült vele meghosszabbítani a kontraktust.

Az utóbbi időben mutatott fejlődése töretlen, nagyon jól beilleszkedett a csapatba és a játékrendszerbe. Hatalmas potenciál van benne, egy olyan játékos, akivel  a jövőt is elképzeljük. Reméljük, amellett, hogy segíteni tudjuk a karrierje alakulásában, ő is a mi céljaink eléréséhez szükséges teljesítményt nyújtja a pályán. Összességében elmondhatom, hogy az egész klub nagy sikerként könyvelheti el, hogy összejött a hosszabbítás

 – mondta Köteles László.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában