Labdarúgás

2023.12.03. 18:12

NB II foci - Három gólt lőtt a Mosonmagyaróvár, végre nyert idegenben a csapat

Kisalföld.hu

Siófok–Credobus Mosonmagyaróvár 1–3 (0–1)

Siófok, 100 néző. V.: Gaál

Siófok: Winter – Polényi, Varjas Z., Varga B. – Major G., Kovács B. (Nemes, 75.), Kitl M., László D. (Vékony, 83.), Schildkraut (György N., 83.) – Tóth T. (Dénes, 61.), Szedlár (Menyhárt, 75.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Mosonmagyaróvár: Slakta – Simita, Tullner, Czingráber, Horváth K. – Végső, Szabó B. – Csóka Dominik (Papp L., 78.), Illés D., Szalka (Korbély, 78.) – Puhtyejev (Takács T., 61.).

Vezetőedző: Király József

Gsz.: György N. (86.), ill. Czingráber (45+1.), Illés D. (63.), Szabó B. (74.).

45+2. perc: A hosszabbítás utolsó pillanataiban megszületett a találkozó első gólja: egy felívelt szabadrúgás megcsúszott egy siófoki védő fején, a labda így lett jó Czingrábernek,  aki 5 méterről a kapujából kilépő Winter feje felett a léc alá belsőzte. 0–1.
63. perc: Egy bal oldali beadás után Takács T. elé került a labda, aki az átvételt követően 5 méterről a kapu közepébe lőtte. 0–2.
74. perc:  Szalka tisztán tört kapura, majd 14 méterről, kissé balról a bal felső sarokba tekerte a labdát. 0–3.
87. perc: Dénes jobb oldali beadására György érkezett, majd 5 méterről a léc alá passzolta a labdát. 1–3.

A Mosonmagyaróvár rendkívül fontos győzelmet aratott, ebben a kiírásban először nyert idegenben. Összességében is 209 nappal ezelőtt, 2023. május 7-én, Szombathelyen nyert legutóbb vendégként.

Király József: – Az első félidőben kicsit kapkodó volt a játék, sok technikai hibát követett el mindkét csapat. A fordulás után már rendben volt a játék is. Miután sikerült növelni az előnyünket, megnyugodott a csapatunk és további helyzeteket tudtunk kialakítani. Jól dolgoztak a srácok, a stáb nevében is gratulálok nekik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában