Labdarúgás

2023.12.14. 15:30

Hógolyóval dobálták a Gyirmót kapusát, megbüntették a Haladást

Kisalföld.hu

Hársfalvi Andrást, a Gyirmót kapusát hógolyóval dobálták a Haladás elleni szombathelyi meccsen. Fotó: Nagy Gábor

A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága december 13-i ülésén többek között azért büntette meg a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladást, mert a hazai csapat szurkolói hógolyóval dobálták meg a vendég Gyirmót kapusát.

Az MLSZ közlése szerint a Haladást a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és az ellenfél kapusának hógolyóval történt megdobálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Nyíregyházának is pénzbüntetést adott, mert a Kozármisleny elleni bajnokin a hazai szurkolók mebotránkoztató, obszcén kifejezéseket kiabáltak be, míg a Honvédot a BVSC elleni bajnokin használt pirotechnikai eszközök miatt büntették meg.

A FEB a szegedi Palincsár Martinnak két mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki, a Mezőkövesd vezetőedzőjének, Kuttor Attilának pedig ki kell hagynia a soron következő, Puskás Akadémia elleni bajnokit.

(Forrás: Nemzeti Sport)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában