Labdarúgás

2023.11.12. 16:17

NB III foci - Magabiztosan győzött az ETO Akadémia Dorogon

A hosszabb sérülésből visszatérő Hamed kétszer volt eredményes.

Kisalföld.hu

Dorogi FC-ETO Akadémia 0-3 (0-1)
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion. V.: Maml (Nagy B., Burján).

Dorogi FC: Tulipán – Tóth R., Ferkó, Selmeci (Harmat 46’), Berkó (Balla 17’), Hoszpodár (Vígh 46’), Papp, Kovács O., Szerencsi, Barna (Forgó 46’), Lénárt. Vezetőedző: Bekő Balázs.
ETO Akadémia: Sebők – Nagy D., Keresztes, Csáki, Lucarelli, Rátonyi (Óvári 79’), Herczeg (Décsy 67’), Bánáti (Zója-Katona 84’), Mitring, Kröhn, Hamed (Balajthy 84’). Vezetőedző: Szekeres Adrián.
Gsz.: Hamed (25’, 83’), Bánáti (72’).

A hosszabb sérülésből visszatérő Hamed kétszer volt eredményes, míg Bánáti Kevin talált a hálóba. Fiataljaink nagyon fontos három pontot szereztek, ami lökést adhat a hátralévő mérkőzésekre.

Szekeres Adrián: - Gratulálok a játékosainknak, mert már az előző fordulóban is rengeteget tettek azért, hogy visszataláljunk a győztes útra. Ugyan 3-0-ra tudtunk nyerni, de ez a mérkőzés közel sem volt olyan egyszerű, mint amit a végeredmény mutat. Ilyen a futball, a fordulópontokból mi jöttünk ki jobban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában