Labdarúgás

2023.11.12. 19:42

NB II foci - Újabb ETO gőzelem: így látta a meccset Antonio Munoz edző

Nehéz mérkőzés volt - mondta a győri szakember.

Kisalföld.hu

ETO FC Győr-Kazincbarcika 2-0 (0-0)
Győr, ETO Park, 1732 néző. V.: Molnár A.
ETO:  Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna (Csontos, a szünetben) – Anton, Vingler (Tóth R., 60.), Bumba, Skvarka (Lacza A., 84.), Diarra (Kovács M., 72.) – Huszár (Riquelme, 60.). Vezetőedző: Antonio Munoz.
KBSC: Tóth B. – Ternován (Kurdics L., 64.), Heil, Szekszárdi M. (Ádám F., 77.), Papp M., Kotula – Csatári, Kártik (Székely K., 64.), Pekár – Jurek (Csilus T., 64.), Pinte (Csilus Á., 87.). Vezetőedző: Csábi József.
Gsz.: Heil (öngól, 52), Kotula (öngól, 66.). Kiállítva: Boldor (70.).

6. perc: Huszár került helyzetbe a bal oldalon, aztán ellőtte a labdát keresztbe a kapu előtt.
13. perc: Szemre is tetszetős győri akció végén megint Bumba előtt adódott lehetőség, de centikkel kapu fölé lőtte a labdát.
52. perc: Diarra éles szögből leadott lövése megpattant Heil lábán, így került a gólvonal mögé. 1–0.
66. perc: Csontos bal oldali beadása után Diarra csúsztatta meg a labdát, ami Kotuláról pattant a kapuba. 2-0.
70. perc: Boldor a félpályánál szabálytalankodott a kitörő barcikai csatárral, ezért megkapta a második sárga, majd a piros lapját is.
81. perc: Munoz percekkel előtte reklamálásért kapott sárga lapot, ekkor pedig elrúgta a játékteret elhagyó labdát a kispadnál. Villant az újabb sárga és a piros kártya is. Boldorral együtt kihagyja a  Vasas elleni rangadót.

Antonio Munoz: - Nehéz mérkőzés volt, úgy, ahogy azt vártuk előtte. Jól kezdtük a találkozót, helyzeteket alakítottunk ki, amiket nem sikerült értékesíteni, de úgy láttam, hogy kontrolláltuk a meccset. Ez már a sorozatban a harmadik bajnoki, amin nem kaptunk gólt, és ez fontos számunkra. A második félidőt jó ütemben kezdtük, a gól pedig további önbizalmat adott. Örülök a győzelemnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában