Labdarúgás

2023.11.12. 19:59

NB II foci - Megérdemelt három gyirmóti pont Tiszakécskéről

A Gyirmót megérdemelten győzött a küzdelmes mérkőzésen.

Kisalföld.hu

Tiszakécske-Gyirmót FC Győr 0-1 (0-1)
Tiszakécske, 300 néző. V.: Bana.

Tiszakécske: Kiss Á. – Grünvald, Fodor, Viczián, Szőr – Balázs B. (Gvishiani, 87.), Kocsis D. (Bertus, 74.), Szekér Á.(Torvund, 45.), Erdei C. – Cipf (Kryvotsiuk, 74.), Zamostny (Gyurján, 74.). Vezetőedző: Toldi Gábor.
Gyirmót: Hársfalvi – Polgár, Hudák, Csörgő, Jova B. – Soltész D. (Kicsun, 90+1.), Kovács D., Kovács M. (Lányi, 81.), Madarász M. (Szőke G., 74.), Medgyes Z. (Takács R., 74.) – Adamcsek (Pethő B., 81.). Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Gsz.: Medgyes (36.).

36. perc: Medgyes lépett ki középen jó ütemben és a kifutó Kiss mellett laposan a kapuba gurított. 0-1.
92. perc: A védőkről lecsorgó labda Gvishiani elé került, aki 22 m-ről, jobbal nagy erővel lőtt, a léc alá tartó labdát Hársfalvi bravúrral tolta szögletre.
A Gyirmót megérdemelten győzött a küzdelmes mérkőzésen.

Toldi Gábor: – Az első félidőben rendkívül passzívan játszottunk, ami rányomta a bélyegét a mérkőzés kimenetelére. A második félidőben mindent megtettünk azért, hogy kozmetikázzunk az eredményen. Azt gondolom, hogy az első félidei játék megbosszulta magát.
Tamási Zsolt: – Tisztában voltunk vele, hogy erős a Tiszakécske, hiszen nagyon jó a játékosállománya. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Az első félidei teljesítményünkkel elégedett voltam. Nagyon szép támadásokat vezettünk. A második félidőben nagy nyomást helyeztek ránk, erre is felkészültünk. Az hiányérzet számomra, hogy ezúttal is megrúghattuk volna második gólunkat, de nem sikerült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában