Labdarúgó MOL Magyar Kupa, 4. forduló

2023.11.01. 11:23

Munoz: Büszkék lehetnek a játékosok és a szurkolók is, Blagojevic: A Győr nagyon motivált volt

Kisalföld.hu

Antonio Munoz. Fotó: Nagy Gábor

ETO FC Győr–Debreceni VSC 0–1 (0–0)
Győr, ETO Park, 2873 néző. Vezette: Erdős (Pintér Cs. a szünetben)
ETO: Pap – Vera (Boldor, 65.), Kovács M., Szujó (Szépe, a szünetben), Keresztes (Hamed, 90.), Csontos – Anton, Riquelme (Diarra, 76.), Tóth R. (Vingler, a szünetben) – Skvarka – Bumba. Vezetőedző: Antonio Munoz.
DVSC: Milosevic – Kusnyír, Lagator, Romancsuk, Ferenczi – Ojediran (Varga J., 90+3.), Loncsar – Bévárdi (Baranyai, 90+3.), Dzsudzsák (Dreskovic, 90+3.), Joao Oliveira (Bódi, 69.) – Majdevac (Bárány, 78.). Vezetőedző: Szrdjan Blagojevic.
Gólszerző: Bárány (84.).

Érdekes mérkőzést vívott az ETO és a Debrecen, a kilencven perc során nem látszott meg az osztálykülönbség a Loki javára.
A győri szurkolók az első félidőben joggal kértek számon egy büntetőt és egy kiállítást - Loncar brutálisan leterítette Verát - Erdős játékvezetőn, aki a szünet után sérülése miatt nem tudta folytatni a mérkőzést.
A Debrecen a hajrában kerekedett felül némileg a cserékkel frisstő ETO fölé. Dzsudzsák bal oldali szabadrúgása után Keresztes és Vingler sem ugrott fel Báránnyal, aki 6 méterről, jobbról ívelt fejest küldött a győri kapu jobb oldala felé. A labda átszállt Pap felett és az érkező Bévárdi már a gólvonalon túl ért a labdába. 0-1.
A vereség ellenére bizakodó hazai szurkolók hagyták el a stadiont, kedvenceik nem okoztak csalódást.
Antonio Munoz:  

Jól kezdtük a mérkőzést, megvoltak a lehetőségeink. Ki kell emelni Bumba kapufáját, amikor közel álltunk a vezetés megszerzéséhez. Taktikailag jó munkát végeztek a játékosok, többször is helyzetbe tudtunk kerülni. A továbbjutást azonban egy pontrúgás döntötte el, amelyet több hiba előzött meg, de azt gondolom, hogy büszkék lehetnek a játékosok és a szurkolók is erre a teljesítményre! 

Szrdjan Blagojevic:Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez, jó munkát végeztek egy jó ellenféllel szemben. A Győr nagyon motivált volt,  jól kezdett, jeleztem is a csapatnak, hogy ez a meccs olyan lesz, mintha első osztályú együttessel játszanánk. A félidőben változtattunk taktikailag, jobban tudtuk kontrollálni a mérkőzést, és bár mindkét gárdának volt lehetősége, mi tudtunk betalálni. Nincs sok időnk, készülünk a Mezőkövesd elleni bajnokira.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában