Sportpolitika

2023.09.20. 10:39

Új vezetőség a GYAC-nál – Héttagú elnökséggel dolgozik Borkai Zsolt

Héttagú elnökséget választottak meg a Győri Atlétikai Clubnál a kedd esti küldöttgyűlésen.

Kisalföld.hu

Héttagú elnökség állt fel a Győri Atlétikai Clubnál. Borkai Zsolt elnök munkáját Nagy Janette, Kertész Tamás, Lajtmann Zsolt, Hegyi Kornél, Kiss Dániel és Szeles Szabolcs segíti.

Nagy Janette feladata a szülői érdekképviselet lesz. Kertész Tamás az egyetemmel való kapcsolatot erősíti, valamint a parasport a fő munkaterülete. Lajtmann Zsolt, a Horn Magyarország Kft. ügyvezetője a szponzori területért lesz felelős, ő már eddig is támogató volt, leginkább az atlétikát segítette, de az együttműködés a jövőben akár az egész klubra kiterjedhet. Hegyi Kornél feladata és célja az egyesület marketing tevékenységének javítása, a klub hosszútávú stratégiájának kiépítése. Kiss Dániel marad klubigazgató, ő a sportszakmai részt viszi, a szakosztályvezetőkkel, edzőkkel való kommunikáció a feladata. Szeles Szabolcs alpolgármesterként a várost képviseli az egyesületben.

A Győri Atlétikai Club csütörtökön 18 órától szülői értekezletet tart az Olimpiai Sportpark aulájában, ahova a városvezetés képviselőit is meghívták.

"Most csütörtökön fel tudjuk tenni a kérdéseket a város vezetésének a győri sporttal kapcsolatban. Legyünk ott minél többen" – írta felhívásában a klub.

Szombaton is várják az érdeklődőket az OSP-be, igaz, az más jellegű rendezvény lesz. Mint azt a klub közösségi oldalán jelezte: „A város mellett a Győri Atlétikai Club is csatlakozik a #beactive Európai Sporthét rendezvénysorozathoz.”

Az eseményen  a város életét meghatározó sportegyesületekkel és munkásságukkal lehet megismerkedni.

Szeptember 23-án 9 és 12 óra között az Európai Sporthét első napján az Olimpiai Sportparkban találkozni lehet a GYAC szakosztályaival, ami jelenleg az atlétika, az asztalitenisz, a birkózás, a cselgáncs, az evezés, az ökölvívás, a súlyemelés, a tenisz és a torna.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában