Női labdarúgás

2023.09.15. 15:19

Simple Liga – Listavezetőként lép pályára az ETO FC Győr

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata az NB I listavezetőjeként fogadja szombaton 16 órakor a táblázat ötödik helyén tanyázó Astra HFC együttesét.

Kisalföld.hu

A győriek remélik, a szombati meccs után is lesz okuk az örömre.

Fotó: eto.hu

A győri lányok eddig hibátlan teljesítménnyel állnak az élen, és legutóbb klubrekordot jegyezve, parádés találatokat elérve, tizenegy gól szereztek a Budaörs ellen. A csapat természetesen nem kíván letérni a győztes útról, és a remek támadójátékát is folytatni kívánja, így a találkozóra kilátogató szurkolók, remélhetőleg megint jól szórakoznak majd.

Érdekes, hogy a góllövőlista első három helyét ETO-játékos foglalja el Vachter (7 gól), Kocsán (5) és Frajtovic (4) személyében, de Ladhani, Süle, Semanova, Sali és Petrovics is betalált már idén az ellenfelek kapujába. Ahhoz, hogy a sorozat folytatódjon, mindenképpen koncentráltan kell futballoznia a győri együttesnek, mert az Astra rutinos, nagy taktikai fegyelemmel játszó, a védekezését rendkívüli módon megszervező csapat, amely ellen egyáltalán nem könnyű játszani és nyerni.

A válogatott Nemzetek Ligája-szereplése miatti bajnoki szünetre mindenesetre újabb három pontot begyűjtve érkeznének a zöld-fehérek, akiknek vezetőedzője, Dörnyei Balázs a héten nem tudott edzést vezényelni a teljes keretnek, mert néhányan betegeskedtek.

Albert a Fradiban – Érdekesség, hogy az ETO legnagyobb vetélytársánál, a Ferencvárosnál a héten edzőváltás történt, a játékos-edző, Vágó Fanni távozott posztjáról, a jövőben ifj. Albert Flórián irányítja majd a fővárosi együttest.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában