Férfi kosárlabda

2023.09.23. 10:05

NB I/B – Győzelemmel rajtolt az Agrofeed UNI Győr

Fordulatos mérkőzésen egy híján száz pontig jutva aratott győzelmet az Agrofeed UNI Győr az NB I/B Zöld csoportjának nyitófordulójában.

Kisalföld.hu

A fehér mezes győriek a negyedik negyedben döntötték el a maguk javára a mérkőzést.

Agrofeed UNI Győr–Vásárhelyi Kosársuli 99–86 (24–17, 20–23, 18–21, 37–25)

Győr, NB I/B-s férfimérkőzés, Zöld csoport, 100 néző. V.: dr. Magyari, Pécsi, dr. Popgyákunik.

UNI Győr: KÁMÁN B. 20/3, Dani 9/9, HÁGEN 13/3, Garancz 2, Horváth Á. 7/3. Cs.: GOSZTOLA 20, BAKON 24/15, Nagy T. 4/3, Bohunicky. Edzők: Léránt Gábor és Lógár Bence.

Az első negyedben már tíz ponttal is vezettek a győriek, de a második szakasz közepén átvette a vezetést a Vásárhely. A félidőben viszont újra a hazai alakulat volt előnyben, de ellépni nem igazán tudott, sőt, nyolcpontos előnyre tettek szert a vendégek. A zárófelvonásra ezt a hátrányt ledolgozta az UNI Győr, mely 62–61-es vezetésről várta az utolsó tíz percet. Ez igazi kosáresőt hozott, melyből a győriek jöttek ki jobban, így végül győzelemmel kezdték a bajnokságot. 

Léránt Gábor–Lógár Bence: – Tudtuk a mérkőzés előtt, hogy nagyon kellemetlen ellenfél vár ránk, ami be is bizonyosodott. Igazi csapatként működtek a srácok, sikerült szinte végig magas hőfokon égni. Volt egy nagyobb hullámvölgyünk, de megmutattuk, van tartásunk. A munka nem áll meg, jövő héten a bajnokság fő esélyese jön hozzánk volt A csoportos és válogatott kosarasokkal. Becsülettel felkészülünk és újabb győzelmet szeretnénk begyűjteni. Összességében ez színvonalas mérkőzés volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában