Labdarúgás

2023.09.17. 19:11

MOL Magyar Kupa - Sok, helyzet, két győri gól, ETO továbbjutás - nyilatkozat

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az ETO sok helyzetet kihagyva győzött.

Kisalföld.hu

Zsámbéki SK–ETO FC Győr 0–2 (0–1)
Zsámbék, v.: Gáspár.

Zsámbék: Tugyi – György, László, Sugár B. (Sugár S. , 80.), Bíró (Aczél, 61.), Áprily, Barlangi, Mártonfi, Szakszon, Kerezsi, Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
ETO: Ruisz – Buna, Kovács M., Szujó (Boldor ,81.), Vianna, Riquelme (Bumba, 81.), Tóth R., Kiss M., Csóka (Lacza, 73.), Diarra (Moharos, 57.), Kröhn (Huszár, 57.). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Csóka (40.), Boldor (90.).
Az első komolyabb lehetőség a 14. percben adódott az ETO előtt, Vianna szép egyéni megmozdulások után Csóka elé passzolt, aki kevéssel lőtt a kapu mellé. Nyolc perccel később Diarra két védőt lerázott, beadását Riquelme fejelte kapura, ám a hazaiak hálóőre nagyot védett. A 28. percben Diarra tolta középre a labdát, lövése centikkel kerülte el a hosszú felső sarkot. Tíz perc múlva ismét Diarra adott középre, Csóka érkezett, aki nagy helyzetben a kapusba fejelt. Öt perccel az első félidő vége előtt Csóka egy csel után lőtt a rövid alsó sarokba. 0-1. Az 51. percben egy jobboldali beadás szállt át a hosszúra, ahol Barlangi egy átvétel után lőtt, ám Ruisz könnyedén hárított. Tíz perccel később Kiss M. rövid felsőbe tartó szabadrúgását bravúrral védte Tugyi. A 87. percben Sugár S. lövését védte Ruisz. A 90. percben Boldor csapott le a kipattanó labdára, amit jobbal a hosszú alsó sarokba lőtt. 0-2.

Antonio Munoz: – Sok játékost cseréltünk ki a kezdőcsapatban. Több lehetőséget tudtunk kialakítani, de sajnos csak két gólt szereztünk. Korábban is lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez csak a végén sikerült. A legfontosabb, hogy továbbjutottunk, és most már a bajnokságra koncentrálunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában