Rengeteg focimeccs lesz

2023.08.04. 13:26

Rajtol a Keglovich-kupa - Hétvégén nagyüzem a kiscsapatoknál is

Szombaton és vasárnap rajtol a „kiscsapatok” régiós sorozata, a Keglovich László Megyei Kupa.

Szeitz Tibor

A MOL Magyar Kupában induló 6 megyei együttes – az Ásványráró, a Bőny, a DAC Nádorváros, a Kajárpéc, a Mezőörs és a Rábaszentandrás – az első fordulóban erőnyerők.

Az 1. forduló párosítása, augusztus 5., szombat, 17 óra: Dunaszentpál–Győrújbarát. 18 óra: Lövő–Petőháza, Nyúl–Bakonyszentkirály, Rábaszentmihály–Győrság, Darnózseli–Hédervár, Győrsövényház–Halászi, Károlyháza–Ménfőcsanak, Mosonszentmiklós–Lébény. Augusztus 6., vasárnap, 16.30 óra: Kunsziget–Győrújfalu. 17 óra: Hegykő–Farád. 18 óra: Balf–Ágfalva (Sopron, Anger-réti Sporttelep), Babót–Osli, Iván–Himod, Nagylózs–Fertőd, Sopronhorpács–SVSE, Sopronkövesd–SFAC 1900, Répcevis–Egyházasfalu, Újkér–Beled, Zsira–Csapod, Kópháza–Fertőendréd, Egyed–Csikvánd, Fertőrákos–Fertőszentmiklós, Jobaháza–Nagycenk, Kisfalud– Rábatamási, Mihályi–Veszkény, Rábakecöl–Répcementi, Vág–Szany, Bősárkány–Vitnyéd, Bágyogszovát–Gyarmat, Kóny–Gyömöre, Tényő–Ikrény, Felpéc–Győri Cápák, Nagyszentjános–Vámosszabadi, Pázmándfalu–Veszprémvarsány, Bakonyszentlászló–Győrasszonyfa, Mindszentpuszta–Enese, Sokorópátka–Börcs, Táp–Pannonhalma, Töltéstava–Győrszent- Iván, Pér–Markotabödöge, Tét–Kapuvár, Bezenye–Rajka, Dunasziget–Dunakiliti, Győrzámoly–MITE, Jánossomorja–Mosonszolnok, Mosonudvar–Levél, Hegyeshalom–Püski, Lipót–Újrónafő, Kimle–Koroncó, Mecsér–Bácsa, Gönyű–Dunaszeg. 

Három párharcot – Pereszteg–Harka 0–3, Rábapatona–Győrladamér 3–0, Öttevény–Abda 0–3 – nem játszanak le. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában