Labdarúgó MOL Magyar Kupa

2023.08.28. 18:54

Mezőörsön a Nagykanizsa, Mosonmagyaróváron a Puskás Akadémia

Kisalföld.hu

Az M4 Sport studiójában elkészítették a Mol Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait, s a sorozatba már most csatlakoztak az NB I-es és NB II-es csapatok, de az élvonalbeliek nem kerülhettek össze egymással. 

A Credobus Mosonmagyaróvár a Puskás Akadémiát látja vendégül, az ETO Zsámbékra, a Gyirmót pedig Körösladányba utazik. A megyei első osztályban szereplő Mezőörs az NB III-as Nagykanizsát fogadja.

Amennyiben két csapat között osztálykülönbség van, az alacsonyabb osztályú a pályaválasztó. Amennyiben a két csapat azonos osztályban szerepel, az játszhat otthon, amelyik a korábbi fordulókban kevesebbszer volt pályaválasztó. Amennyiben így sem dönthető el a pályaválasztás, akkor a sorsoláson elsőnek kihúzott csapat a pályaválasztó.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ha a rendes játékidőben nem születik döntés, kétszer 15 perces hosszabbítás dönt, ám ha ez sem vezet eredményre, tizenegyespárbajban től el a továbbjutó kiléte.

A döntőnek ezúttal is a Puskás Aréna ad otthont.

A forduló hivatalos játéknapja: 2023. szeptember 16.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában